Liviu Vârciu i-a cumpărat apartament Carminei în București

Liviu Vârciu s-a ținut de promisiune și i-a cumpărat fiicei sale, Carmina, apartament în București. Prezentatorul TV a arătat imagini din noua locuință a fiicei lui.

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a mutat singură într-un apartament din București. Prezentatorul TV a fost cel care i l-a cumpărat și a arătat primele imagini cu acesta. Până să înceapă facultatea, Carmina a locuit cu mama ei, Ami Teiceanu, la Arad.

„Am mutat copilul. Uitați ce surpriză i-a făcut tata fetei! Ce frumos ai aranjat! Tu ai făcut? Mamă, ce frumos! Mă așteptai tu așa frumos, cu flori? Ce copil extraordinar am! Să-l stăpânești sănătos!”, a declarat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu i-a luat mașină și apartament Carminei Carmina este studentă la Jurnalism și de curând s-a mutat în București. Fiica lui Liviu Vârciu nu a locuit în această perioadă cu tatăl ei, ci a preferat să stea cu cea mai bună prietenă.

Charismaticul prezentator i-a promis fiicei sale cele mari că îi va cumpăra apartament și mașină, astfel că s-a ținut de promisiune. „I-am luat apartament cu două camere și îl achit până la sfârșitul anului. Am dat un avans și mai am… Copii mari, cheltuieli mari. Mă bucur foarte mult că am avut puterea să-i iau. I-am luat apartamentul într-un complex foarte frumos și sper să-i placă. Sper să găsească un băiat cu bani mulți, sper să fie deșteaptă”, a spus Liviu Vârciu în cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show”.