Loredana Chivu, lângă concurenții de la Puterea Dragostei! None nu este printre ei

0 181

Loredana Chivu, fosta iubită a lui None, este tot mai aproape de concurenții de la Puterea Dragostei.

Weekend-ul următor, Loredana Chivu se va afla la Brăila, la un eveniment, alături de foști concurenți de la Puterea Dragostei. Fosta iubită a lui None va fi în compania lui Robert, Mary și Deea de la Puterea Dragostei.

Anunțul a fost făcut de Mary. ”Sâmbătă, pe 25 octombrie, mergem la Balul Bobocilor la Brăila. Eu voi prezenta balul, Robert și Deea vor fi în juriu, iar Loredana Chivu va dansa”, a spus Mary de la Puterea Dragostei.

Culmea, fosta iubită a lui None va dansa pe acordurile melodiilor cântate de Bogdan de la Ploiești, un alt manelist apropiat de concurenții de la Puterea Dragostei.

Reacția Loredanei Chivu, după ce None a intrat din nou în casa de la Puterea Dragostei

None s-a întors la Puterea Dragostei sezonul 2 după despărțirea de Loredana Chivu. Blondina a avut o reacție după ce l-a văzut pe fostul ei iubit la Puterea Dragostei. ”Ne-am despărțit. Acum, fiecare merge pe drumul lui”, a afirmat blonda.

Acum, în timp ce Loredana Chivu se distrează cu foștii concurenți de la Puterea Dragostei, None se află în casă și luptă cu Bogdan Mocanu pentru inima Andrei. În gala de săptămâna trecută a izbucnit un adevărat scandal, după ce Bogdan a văzut o înregistrare realizată de Mariana, în care Andra vorbea cu None.

None de la Puterea Dragostei o place pe Andra, iubita lui Bogdan Mocanu

Întrebat în emisiune despre ce a discutat cu iubita lui Bogdan, None nu a vrut să spună prea multe. ”Eu i-am făcut o promisiune Andrei, i-am promis să nu o să o pun într-o lumină proastă și o să îmi calculez cuvitele în așa fel încât să nu se simtă prost nici ea și nici el”, a spus None despre discuția cu Andra.

Cea care a dat mai multe informații a fost însă chiar fata. „Mi-a zis că el (n.r. None) nu o să se bage atâta timp cât eu sunt cu Bogdan. Când mi-a spus că mă vede nefericită, i-am spus că eu vreau să plec oricum. Nu am zis că simt ceva pentru el”, a mărturisit Andra, iubita lui Bogdan Mocanu de Puterea Dragostei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata