Cum a apărut Loredana Groza îmbrăcată pe banda de alergat. Reacția fanilor: ”NU te ajuta să pari mai tânără”

0

Deși s-a străduit ceva să strângă 51 de ani, Loredana Groza pare dispusă să renunțe la câțiva din ei cu cea mai mare lejeritate odată cu o parte din haine…

Pe cale de consecință face foarte mult sport pentru a se menține în formă, dorind  să arate perfect pe scenă, la concerte, dar și în emisiunile de televiziune.

Ieri, 13 octombrie, Loredana Groza a publicat un clip video pe pagina ei de Facebook. Îmbrăcată într-un maiou negru, foarte decoltat, pantaloni minusculi și jachetă de blugi, cântăreața a fost filmată în timp ce se deplasa, destul de supărată, pe banda de alergare…

Dacă ar fi dorit să ne arate că face sport, probabil ar fi fost încălțată cu o pereche de pantofi comozi, nu cu cizmele negre, cu toc.

Dar una-i Loredana Groza, chiar și atunci când face sport este îmbrăcată provocator și este machiată.

O parte dintre fanii ei de pe Facebook s-au arătat încântați de ipostaza în care artista a apărut.

”Lori, ești superbă! Și eu mi-am luat bandă și după mine este aparatul care dă cel mai bun randament. Așa că felicitări pentru alegerea făcută.

Te pupicesc și îți doresc 30 de minute în fiecare dimineață ascultând Loredana și merge treaba de la sine. Love you!”, i-a scris una dintre urmăritoare vedetei.

Dar nu toată lumea a apreciat însă ipostaza.

”Întotdeauna mi-a placut de tine! DAR in ultima vreme1. Incerci sa te compari cu Madonna desi nu sunteti artiste de acelasi calibru 2. La fel ca si Madonnei, ti-e frica sa imbatranesti frumos.

Operatiile estetice si faptul ca nu iti traiesti varsta NU te ajuta sa pari mai tanara. Dimpotriva scoate in evidenta exact ceea ce incerci sa ascunzi: ca ti-a trecut perioada de glorie. Si asta e Ok. Nu necesita intineriri imposibile.”

Recent, Loredana Groza a pozat fără sutien, doar în lenjerie intimă.

Cântăreața le-a transmis și un mesaj fanilor ei prin intermediul rețelelor de socializare. ”Vreau să fiu femeia la care nu poți înceta să te gândești”.

Spune ce crezi