Lorena, soția lui George Buhnici, îi ia apărea acestuia, după declarațiile controversate: „Informația clară a fost scoasă din context”

George Buhnici se afla la Neversea, festivalul de muzică de pe plaja Modern, atunci când și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al fetelor care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi.

După derapajul avut, în mediul online au apărut o mulțime de reacții negative și a fost aspru criticat pentru declarațiile făcute într-un interviu la Antena Stars.

Soția sa, Lorena Buhnici, a simțit nevoia să reacționeze în fața criticilor și a transmis un mesaj în mediul online în care afirmă că informația a fost scoasă din context.

”Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la «priceperea» unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul.

Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim!

Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

Declarațiile controversate făcute de George Buhnici

”Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus Buhnici la Antena Stars.