Lovitura de teatru! Connect-R, parasit din nou de Misha: ‹‹Eu mi-as dori, dar nu se mai poate››

Connect-R a fost invitat in emisiunea moderata de Teo Trandafir si a vorbit despre concertul de ziua lui pe care il va sustine la Sala Palatului. Totusi, din discutie nu puteau lipsi referirile la relatia sa cu Misha, fosta sotie, cu atat mai mult cu cat in lumea showbizului autohton se vorbea despre o posibila impacare a celor doi.

Totusi, artistul a tinut sa precizeze ca si-ar dori o impacare cu Misha, insa nu crede ca ar mai fi posibil. A ramas o relatie de prietenie si atat, iar Maya este cea in jurul careia „graviteaza” parintii. In ultima instanta, „viata merge mai departe”, a conchis Connect-R.

„Nu cred. Nu stiu. Nu… Eu mi-as dori, dar nu cred ca se mai poate. Nu cred ca se mai poate. Suntem ok, suntem prieteni, suntem parintii Mayei, no hard feelings (n.r. – fara resentimente). Viata merge mai departe. Eu mi-as fi dorit, dar inteleg ca exista un punct… Inteleg!”, a spus Connect-R la Kanal D.

Connect-R nu considera ca „si-a ratat casnicia”, fiind de parere ca el si Misha nu au avut „timp” sa „creasca impreuna”. Totul a fost „pe repede inainte”. Totusi, vedeta lasa sa se inteleaga ca exista o portita catre impacare, fiindca „prezentul iti ofera sansa sa faci totul cum trebuie”.

„Nu cred ca mi-am ratat casnicia… Ceea ce nu se vede, ce nu se stie este ca eu nu cred ca mi-am ratat casnicia. Eu cred ca eu si Mihaela nu am avut timp sa crestem impreuna, totul a fost pe repede inainte, a dfost din dragoste, inca mai e dragoste si cred ca va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacante impreuna, inca mai avem planuri impreuna. Stii cum… timpul inapoi nu poti sa-l mai dai, dar prezentul iti ofera sansa sa faci totul cum trebuie. Este genial

 » Sursa: bzi.ro

loading...