Lovitura pentru festivalul Afterhills. Pierderi de milioane de lei in conturile afaceristilor din spatele evenimentului

• Afaceristii aflati in spatele festivalului Afterhills au ajuns sa vina cu bani de acasa • Firma care se ocupa de organizarea festivalului de muzica a inregistrat o serie de pierderi uriase • Mult laudatul festival anuntat anul acesta la a treia editie a bagat firma mama in datorii de ordinul milioanelor de lei

Situatie dificila pentru cei care detin festivalul de muzica Afterhills. Conform unei situatii de la Ministerul Finantelor Publice, festivalul a avut in decursul anului precedent pierderi de cateva milioane de lei, in ciuda declaratiilor sforaitoare ale celor care au organizat evenimentul.

Lansat in urma cu doi ani, anul acesta urmand a avea loc a treia editie, festivalul Afterhills s-a dorit a fi o alternativa la celebrul Untold de la Cluj- Napoca pentru zona de Nord- Est a tarii. Insa pana acum, cei care controleaza societatea organizatoare nu au reusit decat sa intre pe o pierdere uriasa.  
Societatea Afterhills SRL Iasi a inregistrat in decursul anului 2018 pierderi de peste 6,4 milioane lei, conform bilantului oficial, dar si datorii de aproape 12 milioane de lei. Cum au ajuns cei de la Afterhills intr-o asemenea gaura? Administratorii societatii au acumulat datorii catre diversi asociati cu care au colaborat si carora nu le-au achitat la timp restantele. Datele oficiale arata si ca firma a obtinut venituri de peste 6,2 milioane lei, cheltuielile totale fiind insa de peste 12,7 milioane lei. Cum profitul a fost pe zero, pierderile s-au dovedit a fi uriase.

Firma Afterhills SRL are patru angajati care au fost raportati la Ministerul de Finante. Asociatii societatii, Bogdan Gheorghiu si Catalin Leahu, nu au fost pe roze in ultima vreme.

Vezi si: Organizatorii Afterhills isi vand masinile pentru ca nu au bani sa plateasca artistii? FOTO

Numele lui Bogdan Gheorghiu a fost implicat in mai multe scandaluri in ultimul timp. Gheorghiu a avut de tras dupa ce a construit un bloc la intrarea in Breazu, iar toate dejectiile deversate au distrus drumul judetean DJ 282. Afacerile acestuia au fost luate la ochi de autoritati, iar Garda de Mediu l-a amendat drastic. Gheorghiu a mai avut probleme si la Fratelli, club macinat deseori de scandaluri intre patron si clientii localului.

Vezi si: EXCLUSIV! Cutremur de proportii la Afterhills! Fotograf renumit in Iasi, arestat aseara la Tribunal! Era dealerul de droguri al festivalului!

Dupa ce in primele doua editii, Afterhills s-a tinut in zona Era, anul acesta evenimentul a fost mutat in padurea Dobrovat. In editia de anul precedent, festivalul a fost macinat si de o serie de scandaluri uriase. Unul din fotografii oficiali ai festivalului a fost prins vanzand droguri in clubul Fratelli, detinut chiar de cei care au initiat festivalul de muzica. Pe langa meseria lui de fotograf, individul ajunsese sa fie si dealer de droguri in cadrul festivalului. Mai mult decat atat, in primele editii, Afterhills a adunat destule nemultumiri din part

 » Sursa: bzi.ro

loading...