21 C
București
marți, 13 aprilie 2021

Lovitură pentru Mircea Radu. TVR urmează să îl concedieze. Cadoul neplăcut chiar înainte de Crăciun – SURSE

Lovitură pentru Mircea Radu. Potrivit CANCAN Televiziunea Română ar urma să îl dea afară pe acesta şi se pare că pregătirea actelor pentru încetarea colaborării cu jurnalistul care ocupă funcția de director de comunicare al TVR ar fi un “cadou” nedorit în Ajun de Crăciun 2020.

Mircea Radu ar urma să fie demis din fruntea Direcției Comunicare din televiziunea publică. Vestea nu ar fi fost primită deloc bine de fostul realizator al emisiunii „Din dragoste”.

“MediaSind TVR cere conducerii TVR demiterea de urgenţă a lui Mircea Radu din toate funcţiile deţinute în TVR, iar Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condiţiile în care s-a încheiat un asemenea contract plătit cu sume discreţionare din bani publici”, se arată într-un comunicat remis de Mediasind pe 15 septembrie.

Mircea Radu a revenit la TVR în noiembrie 2019 şi a prezentat emisiunea “Down the road. Aventura”.

“Cred că «Down the road. Aventura» va fi un «hit». Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria.

La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care, cu siguranţă, am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, spunea Mircea Radu în urmă cu un an, chiar înainte să apară pe micile ecrane cunosutul show.

Mircea Radu declarase inițial un venit de 64.670 de lei, iar în rectificarea depusă la ANI a menționat că suma reală primită de la TVR pentru emisiunea “Down The Road. Aventura” este de 112.574 lei, adică aproape 3.100 de euro pe ediţie.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate