Lucruri mai putin stiute despre RCA, pe care orice sofer trebuie sa le cunoasca

Asigurarea RCA este unul dintre elementele care fac circulatia pe drumurile publice putin mai sigure. Indiferent ca este vorba despre cel mai ieftin RCA sau despre cel mai scump RCA, in mod normal ar trebui sa acopere eventualele pagube ale celor care nu sunt vinovati si sufera accidente in trafic.
Aceasta asigurare auto este obligatorie si din fericire, majoritatea soferilor o au tot timpul la indemana. Cu toate astea, exista o multime de soferi care nu sunt la curent cu toate obligatiile si drepturile pe care le au atata vreme cat sunt asigurati.
Lucruri mai putin stiute despre RCA
Cu ajutorul celor de la romasig.ro, am facut o lista cu lucruri mai putin stiute despre RCA, pe care orice sofer ar trebui sa le cunoasca:
1. RCA-ul este obligatoriu, insa nu trebuie sa fie prezentat la politie. In cazul unui control de rutina, politia poate sa verifice pe loc prin site-ul CEDAM daca masina este asigurata. Tocmai din acest motiv, nu este nevoie ca soferul sa aiba tot timpul la indemana asigurarea.
2. Cei care cauta cel mai ieftin RCA au la dispozitie calculatoare online. Pentru multi, cel ma ieftin RCA inseamna economii substantiale, asadar, urmaresc preturile fiecarui asigurator. Din fericire, se poate folosi un calculator RCA pentru descoperirea celei mai ieftine polite in doar cateva minute.
3. Cei care vand un automobil asigurat pot recupera banii platiti pentru asigurare. Dupa ce se face o cerere catre asigurator si se prezinta dovada platii si dovada radierii fiscale, precum si alte acte de la vanzarea automobilului, banii sunt restituiti pe card.
4. In cazul unui accident, asiguratorul deconteaza costurile de inchiriere auto. Cei care au suferit un accident in trafic si au nevoie de o masina, o pot inchiria. Pentru fiecare 4 ore de manopera in service-urile autorizate,

 » Sursa: bzi.ro

loading...