24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Ludovic Orban, anunt ferm despre vaccinare

Ludovic Orban, premierul Romaniei a transmis ca vaccinarea anticoronavirus nu o sa fie obligatorie. Seful Guvernului atentioneaza ca oamenii nu pot fi obligati sa se vaccineze, dar va fi o campanie de informare cu privire la beneficiile aduse de vaccin.

“Nu putem obliga oamenii sa se vaccineze. Vaccinarea va fi optionala, vom face o campanie de informare cu privire la beneficiile vaccinarii. Vaccinul poate fi solutia pentru combatarea pandemiei”, a declarat Ludovic Orban.

Seful Executivului a mai spus ca mai este putin pana cand un vaccin anti-COVID-19 va veni in Romania.

Lil Baby, Megan Thee Stallion and Taylor Swift Win Big at the 2020 Apple Music Awards

„Solutia este ca oamenii sa se protejeze, ca oamenii sa evite riscurile de imbolnavire, sa respecte regulile de protectie sanitara. Nu mai avem mult. Este clar ca e in faza finala de avizare cel putin un vaccin, daca nu si mai multe vaccinuri”, a mentionat Orban.

Premierul a fost intrebat cate paturi sunt la ATI

„Raspunsul la aceasta intrebare, intotdeauna v-am spus, trebuie sa vi-l dea Ministerul Sanatatii. Ceea ce facem noi, suntem intr-un efort constant, de la inceputul pandemiei, de a creste capacitatea de tratare, de a asigura noi si noi capacitati de tratare, de a dota cu tot ceea ce este necesar: paturi de terapie intensiva, ventilatoare, toate lucrurile care sunt necesare”, a declarat premierul Orban.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate