sâmbătă, 26 septembrie 2020

„Dublarea alocaţiilor se va face în august dacă sunt bani. A fost o răzbunare a PSD împotriva PNL” a spus Ludovic Orban

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Invitat duminică dimineaţă într-o emisiune online la hotnews.ro, premierul Orban a oferit explicații referitoare la dublarea alocaţiei pentru copii, precizand că în momentul acesta impactul bugetar nu ar fi putut fi susţinut, dar există posibilitatea ca aceasta să se întâmple în al doilea semestru al anului „dacă vor exista fonduri”. Acesta a amintit că trebuie acoperită creşterea pensiilor şi a salariilor, fiind important ca orice creştere să fie sustenabilă pentru a nu se ajunge la împrumuturi care ar mări deficitul bugetar.

„Dublarea alocaţiilor a fost răzbunarea PSD împotriva noastră, au zis să vadă şi PNL cum e”, a declarat premierul, precizand că nicăieri în lume nu se măresc alocaţiile de două ori în decurs de un an.

„Vom creşte alocaţiile. Cu cât, vom vedea, în funcţie de fondurile disponibile”, a asigurat Orban. „Alocațiile pentru copii vor crește, asta este absolut necesar. Nu pot să spun dacă se dublează, creșterea depinde de creșterea economică și de câți bani vor fi disponibili la buget”, a mai adăugat Ludovic Orban.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă