12.9 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Ludovic Orban, prima declaratie dupa intalnirea cu Iohannis: “Nu suntem de acord”

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat luni, dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni, ca i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis stadiul negocierilor pentru formarea coalitiei de centru-dreapta si ca i-a transmis cele doua propuneri aprobate de conducerea PNL: Florin Citu-premier si Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor.

„I-am prezentat presedintelui pozitia de principul a PNL. I-am prezentat mandatul dat de conducere echipei de negociere: formarea unei majoritati de centru-dreapta cu un program de guvernare care sa cuprinda cele mai importante masuri ale planului national de dezvoltare.

Andre De Grasse: The Comeback | CBC Sports

Propunerea noastra pentru functia de premier este in persoana domnului Florin Citu si cealalta componenta a mandatului: presedintia Camerei Deputtilor sa fie a PNL.

L-am infomrat de stadiul negocierilor si de dorinta noastra de a continua negocierile care sa duca la un rezultat pentru formarea unei majoritati de centru dreapta.”, a declarat, de la sediul PNL, Ludovic Orban.

Liberalii nu sunt de acord cu participarea PSD la un guvern de uniune nationala.

„Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD. PSD s-a comportat ca un partid care nu merita sa detina la nicio particica din putere”, a mai spus presedintele PNL.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate