Luis Lazarus dezvaluie cine ar putea fi complicele lui Gheorghe Dinca: „treziti-va bai tampitilor”

Jurnalistul de investigatie Luis Lazarus are o proprie ipoteaza referitoare la circumstantele in care ar fi disparut cele doua adolescente despre care Gheorghe Dinca a spus ca le-a ucis.

Detaliile care continua sa iasa la iveala in cazul crimelor din Caracal nu par sa se lege foarte bine, o spune jurnalistul de investigatii Luis Lazarus, care are propria ipoteza in acest caz:

Luis Lazarus dezvaluie cine ar putea fi complicele lui Gheorghe Dinca: „treziti-va bai tampitilor”

„Din prima zi, de cand am fost la Caracal, am atras atentia asupra complicilor! Individul care a stat cu el in casa, in ultima luna, retelele de prostitutie, cardasia politistilor si procurorilor cu interlopii etc.

Mai intai l-am gasit pe Stefan, cetateanul ars pe maini, care zicea ca e bronzat. In mod dubios a incurcat orele la care s-a aflat in casa criminalului, in ziua fatidica! Apoi am aratat ca procurorul si cu seful politiei sunt vecini, au case mari si „ieftine” si ghiciti de unde au cumparat terenul!

Apoi se arata clar, pe imaginile camerelor, ca altcineva, cu o masina albastra, il aduce pe criminal, undeva in oras, ca sa isi ia masina care statea parcata acolo de cateva ore! Toata lumea a latrat trei zile despre criminalul in serie… singuratic! Mai e nevoie sa repet ca are complici?

Da-le Doamne minte acestor cretini, ca sa ancheteze ceea ce trebuie si cum trebuie! Treziti-va bai tampitilor, ca va duce mosul prin coclauri! Ati depistat masina care l-a plimbat in ziua apelurilor si l-a adus unde era parcata masina lui? Nu! De ce a plecat el cu masina altuia si unde? Sunteti in stare sau nu? Cine vreti sa va gaseasca masina? Eu? Lasati-o drak de treaba ca nu va opriti din tampenii!”, a scris Luis Lazarus pe Facebook.

loading...