Lumea modei, îndoliată! A murit un mare designer vestimentar

Tot mai multe personalități au plecat din această lume în mod fulgerător. Aflăm acum că un creator de modă celebru a plecat dintre noi, când nimeni nu se aștepta la o ademenea tragedie. A scris istorie în domeniu și a îmbrăcat unele dintre cele mai mari vedete din lume.

A murit Vivienne Westwood
Este doliu la nivel mondial, după ce un personaj important al modei ne-a părăsit. Creatoarea de modă Vivienne Westwood, care a devenit celebră prin stilurile punk și pentru că i-a îmbrăcat pe membrii formației Sex Pistols, a murit joi la vârsta de 81 de ani.

Anunțul a fost făcut tocmai de casa ei de modă, care a precizat că marea creatoare a murit “liniștită și înconjurată de familia ei”, la Londra. Aceasta avea 81 de ani și problemele de sănătate deja își puseseră amprenta asupra marii artiste.

Mai multe nume mari au transmis mesaje de adio celei mai iubite creatoare a momentului, iar printre mesajele emoționante se numără și cel al soțului și partenerului ei de creație, Andreas Kronthaler.

„Voi continua cu Vivienne în inima mea. Am lucrat până la sfârșit și ea mi-a oferit o mulțime de lucruri ca să mă descurc”, a adăugat acesta.

A fost foarte iubită si apreciată, lucru ce se observă acum din declarațiile oamenilor. Actrița Kim Catrall a descris-o pe Instagram ca fiind un “adevărat geniu”, care a lăsat în urmă o adevărată avere culturală.

Supermodelul Claudia Schiffer a scris că “vocea unică a lui Westwood va fi de neînlocuit și ne va lipsi”, în timp ce cântărețul Billy Idol – care și-a găsit faima pe scena muzicală punk din Londra – a scris pe Twitter un mesaj trist: “RIP îmi va lua ceva timp să asimilez asta…”.