Luna în care te-ai născut spune totul despre tine. Află și tu ce ți-a rezervat soarta

0 1.997

Luna în care te-ai născut spune totul despre tine
Ianuarie
Eşti o persoană ambiţioasă și dornică să învețe lucruri noi, dar vrei să împărtășești cunoștințele acumulate și cu ceilalți din jurul tău. Îți place să spui lucrurilor pe nume, de aceea nu vei avea prea mulți prieteni, însă cei care rămân lângă tine o vor face pentru toată viața. Ai toate şansele să ai o carieră de succes.

Februarie
Persoanele născute în luna februarie sunt inteligente, dar au o stare de spirit foarte ușor schimbătoare. Sunt caracterizate de loialitate şi onestitate, dar se răzvrătesc primele, atunci când se simt îngrădite. Țintesc sus pe scara socială, însă nu vor face niciun compromis pentru a ajunge acolo.

Martie
Dacă te-ai născut în luna martie, atunci ești plin de farmec, chiar dacă unii te-ar putea cataloga drept timid. Cei născuți în această lună sunt firi secretoase şi îşi fac cu greu prieteni, însă odată ce s-au apropiat de cineva, vor fi plini de căldură.

Aprilie
Cei născui în luna aprilie sunt plini de viață și voie bună, însă nu iau cele mai bune decizii din prima. Așadar, ajung de multe ori să regrete alegerile făcute. Iubesc să fie în centrul atenției, dar sunt persoane foarte săritoare, gata să-și ajute aproape oricând.

Mai
Oamenii născuţi în această lună sunt încăpăţânaţi şi se enervează repede. Sunt plăcuţi uşor de ceilalţi și se bucură de multă atenţie. Sunt înzestraţi atât cu frumuseţe interioară, cât şi exterioară. Vor să se exprime liber și au înclinaţii spre meseriile artistice.

Iunie
Cei născuți în luna iunie sunt persoane cu viziune, politicoase, bine crescute. Sunt firi sensibile și văd întotdeauna ce este mai bun în oameni. Firea ta prietenoasă îți va aduce, însă, multă suferință, pentru că ești ușor de rănit și îți revii greu după astfel de situații.

Iulie
Cei născuți în luna iulie sunt persoane sincere și amuzante, care își fac ușor prieteni. Sunt foarte echilibrați și foarte greu îi scoți din sărite. Aceste persoane iartă,dar nu uită niciodată dacă le-ai greșit. Este un familist convins și au tendința de a fi excentrici, mai ales când vine vorba de felul în care se îmbracă.

August
Dacă te-ai născut în această lună, prietenii tăi sunt norocoși să te aibă, pentru că ești o fire veselă, care face întotdeauna cele mai multe glume. Cu toate acestea, ai calități de lider, iar oamenii te vor asculta. Ai șanse mari să ocupi o funcție importantă în comunitatea din care faci parte și vei faci bani foarte ușor.

Septembrie
Oamenii născuți în septembrie sunt oameni inteigenți, predispuși însă la depresii. Au o memorie foarte bună, de aceea analizează orice până la cel mai mic detaliu. Adoră să îi critice pe ceilalți și să le scoată în evidență greșelile, indiferent cât de stânjenitor ar fi.

Octombrie
Oamenii născuți în luna octombrie sunt oaeni responsabili și frumoși atât la exterior, cât și la interior. Reușești fără prea multe eforturi să te faci plăcut tuturor și îți apreciezi prietenii. Ești ușor de rănit, dar îți revii la fel de repede și dacă îți pui ceva în minte, nu renunți până nu obții. Nu uiți oamenii care ți-au greșit și ai grijă să te răzbuni de fiecare dată.

Noiembrie
Peroanele născute în noiembrie sunt pozitive și pline de viață, au multe idei și reușesc să vadă în perspectivă. Au o minte sclipitoare și pot deveni buni doctori. Sunt firi sensibile, iar această trăsătură îi predispune la probleme de sănătate și boli psihice.

Decembrie
Cei născuți în luna decembrie filosofează mult și au tendința de a analiza toate aspectele vieții. Ești norocos și găsești dragostea cu ușurință. În plus, ai o viață socială activă, iar uneori îți ignori responsabilitățile, de dragul distracției. Poți avea succes în viață, atunci când realizezi că timpul trece.

loading...
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata