Lupta CRANCENA intre PNL si USR. Andrei Caramitru si Mihail Neamtu s-au jignit pe Facebook

Scandal intre Andrei Caramitru si Mihai Neamtu pe Facebook. Mihail Neamtu a sustinut  ca in timp ce PNL apara liberalismul economic si ordinea morala de inspiratie iudeo-crestina, USR-PLUS sustine la nivel european politicile lui Macron si Verhofstadt. Andrei Caramitru a reactionat dur, spunand ca Mihai Neamtu si aripa ultra-conservatoare din PNL sunt niste „imbecili”.

Lovitura pentru USR-PLUS, dupa iesirea violenta a consilierului, Andrei Caramitru

„Sper ca e clar pentru toata lumea:
– Alianta 2020 (USR/Plus) sustine la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migratie necontrolata, porti deschise pentru populatiile africane, toleranta fata de Islamul politic, secularism agresiv si globalism fara frontiere. Pentru ca nu le pasa de crestinism, patriotism si istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia in ghearele Rusiei.

– PNL apara liberalismul economic si ordinea morala de inspiratie iudeo-crestina. Dreapta sustine reforma Statului, initiativa privata, familia si libertatea de constiinta (inclusiv dreptul cetatenilor de-a initia referendumuri). Fara o renastere demografica, Romania n-are viitor. Sa nu ziceti ca nu v-am spus. O Duminica frumoasa!”, a scris Mihail Neamtu.

Andrei Caramitru a replicat prompt, spunand ca Mihai Neamtu si aripa ultra-conservatoare din PNL sunt niste „imbecili”. „Mihai Neamtu si aripa ultra-conservatoare din PNL: niste imbecili. La fel ca si aripa USL-ista. Le e frica de o alianta guvernamentala cu USR/PLUS (care va fi facuta de aripa “normala” din PNL). Aici e problema din PNL. Aripile astea care inca sunt acolo. Sa ii dati afara mai oameni buni ca altfel va duc in jos rau de tot.”, a scris Caramitru.

Ulterior a cerut PNL sa-l excluda pe Mihail Neamtu din partid. „Le face mult rau”, a precizat Caramitru. „Cineva din PNL, numit Mihai Neamtu, zice asa azi: 
„- Alianta 2020 (USR/Plus) sustine la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migratie necontrolata, porti deschise pentru populatiile africane, toleranta fata de Islamul politic, secularism agresiv si globalism fara frontiere. Pentru ca nu le pasa de crestinism, patriotism si istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia in ghearele Rusiei.”

Nu e doar o minciuna uriasa ce spune acest personaj. Dar este mai manipulator si mai josnic decat ce a spus Dragnea in ultimii 2 ani (nici el nu s-a gandit sa ne acuze ca lucram pentru Rusia sau pentru islamisti). Discursul este mai extremist decat cel al lui Le Pen sau Salvini. Vorbim deja de legionarism, de extrema dreapta aici. Eu l-am taxat de imbecil. Trebuia sa mai adaug si ticalos. Imi mentin afirmatia. Acum cere o “dezbatere” cu mine. Ce sa dezbat cu oameni dezaxati? Nu ma cobor la nivelul lor si nu ii ajut sa isi creasca profilul public. Asta e ultima

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !