joi, 2 iulie 2020

Cel puțin 70 de oameni au murit în Yemen

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

70 de persoane au decedat şi alte zeci sunt rănite în urma unui atac al grupării rebele houthi împotriva unei tabere militare de antrenament yemenite, aflată în oraşul Marib (Yemen), transmite Al Arabiya.

Miliţiile Houthi (susţinute de Iran), au lansat un atac dublu – cu rachete balistice şi drone asupra taberei – în timp ce au luat la ţintă şi o moschee din incintă, unde se aflau militari la rugăciune, potrivit surselor.

Între timp, armata yemenită, cu ajutorul coaliţiei arabe, a continuat să tragă asupra locaţiilor miliţiilor Huthi, situate în Nahham.

Războiul din Yemen durează de mai bine de 5 ani, din momentul cand rebelii huthi l-au dat jos de la putere pe preşedintele Abd-Rabbu Mansour Hadi, iar aceasta a dus la o intervenţie a unei coaliţii conduse de Arabia Saudită care încearcă să îl readucă pe fostul preşedinte la putere, scrie adevarul.ro.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Cel puțin 70 de oameni au murit în Yemen 1