Magda Pălimariu a dezvăluit numele băiețelului ei. Ce semnificație are: „Nu ne decideam”

Magda Pălimariu a dezvăluit, după trei luni de când a devenit mamă, numele băiețelului ei și cum l-a ales alături de soțul său.

Magda Pălimariu a dezvăluit care este numele fiului ei, la trei luni după ce a născut. Vedeta de la Pro tv a vorbit despre cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, toată atenția fiind acum concentrată asupra micuțului. Cu toate acestea, prezentatoarea meteo a dezvăluit că își dorește să se întoarcă în România.

Vedeta se află pentru scurt timp în România, unde a avut și o apariție TV. Magda Pălimariu a fost invitată în emisiunea La Măruță, unde a vorbit deschis despre viața de părinte și cum s-a schimbat totul de când a devenit mamă pentru prima oară. La aproximativ trei luni de când a născut, vedeta este într-o formă excelentă, însă acest lucru se datorează, de fapt, stresului.

„Stresul este rețeta succesului. Sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea și e normal să i-o dat pe toată. E ceva nou, nu e ușor, dar este foarte frumos.”, spus Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu a dezvăluit numele copilului său
Magda Pălimariu a dezvăluit și numele fiului ei, acesta având o semificație deosebită pentru ea și soțul ei. Vedeta și partenerul ei și-au botezat băiețelul Axel, fiind un nume norvegian, însă care nu se afla pe lista lor de idei. Cu toate acestea, numele i-a atras atenția în timp ce naviga pe internet, semnificația fiind una aparte.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. Noi am avut trei nume și nu ne decideam nicicum. Eu îl voiam pe unul, soțul pe celălalt, familia altul. Am văzut acest nume undeva pe internet și mi s-a părut că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este ‘tatăl păcii’”, a dezvăluit vedeta.

Vedeta de la Pro TV a mai dezvăluit că a avut parte de o sarcină grea, iar travaliul a durat aproximativ 2 zile.

„A fost o naștere destul de dificilă. A durat destul de mult, două zile, travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine și nu înțelegeam ce se întâmplă. Acolo toate femeile nasc natural. Am stat o săptămână în spital”, a povestit Magda Pălimariu.

În ceea ce privește întoarcerea acasă, Magda a declarat că își dorește să revină în televiziune, atunci când băiețelul ei va crește. Vedeta a spus că își dorește să se întoarcă la stilul de viață pe care îl avea înainte, după o carieră de 20 de ani.

„Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă exact așa cum eram și înainte, voi reveni aici pentru că e stilul meu normal de viață. Face parte din viața mea de 20 de ani și rutina mea s-a schimbat dintr-o dată. Vă văd în fiecare zi și merge tot timpul (n.red- televizorul) pe Pro TV„, a recunoscut Magda Pălimariu.