Cine este și cu ce se ocupă bărbatul cu care Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret

0

Total neașteptat, prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV, Magda Pălimariu s-a căsătorit. A făcut-o în secret la sfârșitul lunii august.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Magda Pălimariu spune că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu cel care i-a devenit soț, Ionuț Eriksen.

După cum se poate deduce și după nume, Ionuț Eriksen nu prea mai are de-a face cu România…

Ionuţ Eriksen este CEO-ul unui lanţ de clinici şi laboratoare dentare având peste 70 de angajaţi, dar şi  Preşedintele al Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo.  Ionuţ Eriksen a plecat din ţară pentru prima dată atunci când avea 16 ani.

O vacanţă în însorita Grecie avea să schimbe totul şi avea să-l poarte în diferite colţuri de lume pe cel care este astăzi CEO şi Managing Director al Eurodent, un lanţ de clinici stomatologice originar din Norvegia, dar extins şi în Ungaria şi în Danemarca.

”După înscrierea la Facultatea de Finanţe din Oslo, am urmat ca un curs firesc un masterat londonez, iar la sfârşitul anului 2005 am preluat postul de controlor financiar la compania de curierat şi logistică DHL”, a declarat acesta pentru businessmagazin.

Îşi aminteşte că atunci când a acceptat poziţia actuală – de CEO şi MD –, compania avea două clinici, ajungând astăzi la şapte unităţi, amplasate în Oslo, Bergen, Alta şi Trondheim în Norvegia, precum şi în Copenhaga (Danemarca) şi Budapesta (Ungaria), cu un total de peste 100 de angajaţi.

Uitându-se în urmă, recunoaşte că nu a cochetat niciodată până acum cu ideea de a se întoarce în ţară. Şi totuşi, admite că preferă să nu zică niciodată „niciodată“. Mai mult, vine des acasă, deşi acasă e pentru el acum în trei ţări diferite

Multă vreme, Magda Pălimariu a fost foarte discretă când a venit vorba despre viața personală. Acum însă a făcut dezvăluiri despre bărbatul care o face fericită, despre căsătoria cu acesta.

”Nu am simțit niciodată nevoia să vorbesc atât de amănunțit despre viața personală, nu pentru că aș avea ceva de ascuns, ci pentru că respect omul de lângă mine.

Pandemia ne-a restricționat pe mulți, din multe puncte de vedere, iar planurile nu și-au mai avut rostul. Cel puțin eu asta am învățat în ultimul an… să nu-mi mai fac planuri.

Așa că am făcut cununia civilă, urmată de cea religioasă – pentru că era importantă pentru noi, iar ziua s-a încheiat cu o petrecere. Totul a fost imediat după ziua mea de naștere”, a declarat ea pentru VIVA!.

Prezentatoarea de la PRO TV iubește să călătorească, chiar după nuntă s-a bucurat de o vacanță. Plănuiește încă una în curând, chiar în locul lor preferat, în Marbella.

”Atât de mult iubesc să călătoresc, încât chiar mi-aș dori, literalmente, o LUNĂ de miere. Nu, nu am avut o lună de miere, dar am reușit să plecăm câteva zile, înainte de nuntă, în Marbella, iar după căsătorie am fost un pic la Iași și, apoi, direct în Norvegia.

Urmează să plecăm din nou în Marbella (locul nostru preferat), însă vrem să vedem cum evoluează restricțiile. Punem siguranța pe primul loc”, a mai povestit vedeta.

Spune ce crezi