Magistrații au decis! Fulgy, condamnat definitiv

Fulgy, fiul cel mic al Clejanilor, a avut parte de o surpriză neplăcută din partea magistraților din Capitală. Tânărul nu a reușit să câștige procesul care a fost deschis împotriva sa, fiind găsit vinovat. Iată care este pedeapsa pe care a primit-o fratele Margheritei de la Clejani.

Vă reamintim faptul că fiul Clejanilor a ajuns în atenția judecătorilor în momentul în care a fost acuzat de tâlhărie, sentința fiind dată în luna aprilie a acestui an. Atunci, Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, însă nemulțumit fiind de acest deznodământ, a luat decizia de a face apel. Din păcate, rezultatul nu a fost unul favorabil pentru presupusul cântăreț.

Fulgy a fost condamnat pentru tâlhărie
Băiatul Vioricăi de la Clejani a fost acuzat de un tânăr că l-a tâlhărit în urmă cu mai multe luni. Astfel, judecătorii au luat decizia de a-l condamna la doi ani de închisoare cu suspendare. Tânărul a sperat că va putea scăpa de această decizie, așa că a făcut apel, însă astăzi, pe data de 9 noiembrie 2022, s-a luat decizia finală. Nu numai că va fi condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și va fi obligat să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 400 de lei.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021.

În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 de lei. Definitivă”, se arată în declarația instanței de la Curtea de Apel București.
continuarea aici