duminică, 22 noiembrie 2020

Majoritatea școlilor trec la cursurile online. Indicele de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 3 la 1000 de locuitori în mai multe localități

Știrile zilei

„Oamenii nu prețuiesc ceea ce au!” – O discuție sinceră între doi prieteni!

Cuvintele de aur ale unui prieten adevărat! Păcat că există prea puțini astfel de prieteni, care îți pot spune...

Nu ne pricepem deloc la oameni! – Povestioara care te trezește la realitate!

Doi băieți umblau pe scară cu o cutie mare în mână. De fapt, cutia nu era chiar atât de...

Câteva povestioare emoționante despre ce înseamnă să fii TATĂ!

Când un bărbat devine tată, el este înzestrat cu o superputere magică, pentru a-i veni întotdeauna în ajutor copilului...

Majoritatea școlilor din România au intrat în scenariul roșu. Elevii fac cursuri exclusiv online din cauza pandemiei generată de virusul Sars-Cov-2.
Autorităţile din judeţul Ialomiţa au aprobat, marţi, trecerea în scenariul roşu a tuturor unităţilor de învăţământ din oraşul Slobozia, după ce municipiul reşedinţă de judeţ a înregistrat un indice de infectare cu noul coronavirus care depăşeşte 3 la o mie de locuitori.

Conform unei hotărâri adoptate marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ialomiţa, municipiul Slobozia înregistrează o rată de infectare cu nou coronavirus de 3,12 la o mie de locuitori, iar în aceste condiţii toate şcolile şi grădiniţele din oraş trec, începând de miercuri la organizarea cursurilor şi a activităţilor exclusiv online.

Virusul Sars-Cov-2 face ravagii în România
„Se aprobă trecere 3 de funcţionare pentru toate unităţile de învăţământ preuniversitare de pe raza municipiului Slobozia, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 28.20.2020”, este una dintre prevederile Hotărârii CJSU adoptate marţi.
Şi la Urziceni, rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a depăşit limita până la care restaurantele şi cafenelele din spaţiile interioare pot funcţiona, în oraş fiind raportat un indice de 3,05 la mie.

Indici ridicaţi de infectare cu noul coronavirus au mai fost raportaţi la Bucu (3,24 la mie), Amara (2,77 la o mie de locuitori), Coşereni (2,31 la mia de locuitori) şi Jilavele (2,14 la mie).

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă