All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

MAMA acestui BĂIEȚEL a pus pe FACEBOOK poza asta pentru a-i AVERTIZA pe toți părinții care fac acest lucru copiilor lor. Uite despre ce e vorba și ce LUCRU ORIBIL poate deveni ceva ce ni se pare CEL MAI NORMAL GEST

Kayley Burke, din Australia, a postat această poză cu copilașul ei acoperit de bube oribile pentru a trage un semnal de alarmă în fața tuturor părinților! Uite despre ce e vorba.

Ea a postat imaginea pentru a-i avertiza pe toți părinții despre vaccinuri. Dacă bebelușul tău nu este la zi cu vaccinurile pe care trebuie să le facă, el poate să fie purtătorul unor boli care pot trece și la copii care sunt prea mici pentru a fi vaccinați.

Elijah avea 11 luni și era, spuneau medicii, prea mic pentru a fi vaccinat. Elijah a dezvoltat o infecție care îi amenința viața. Mama lui și fiica ei de 3 ani s-au îmbolnăvit și ele de aceeași bolă.

Fetița de trei ani, Kaliah, tocmai fusese vaccinată și ea a fost norocoasă, ei i-au apărut doar câteva bubițe. Dar Kayley a spus că vărsatul de vânt al bebelușului a fost foarte dureros și că i s-a extins pe interiorul gâtului.

Elijah a ajuns la spital atunci când pur și simplu nu mai putea înghiți.

Circulă multe zvonuri despre vaccinare pe internet, dar majoritatea medicilor sunt de acord că vaccinarea copiilor este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru copiii voștri.

Sursa: dininimaromaniei.ro

loading...