Ultimate magazine theme for WordPress.

Mama Elodiei Ghinescu il acuza pe Cristian Cioaca de faptul ca acesta a instrainat toate bunurile care ii apartineau fiului sau!

Cazul „Elodia” pare ca nu se mai termina niciodata. Sunt 11 ani de cand avocata Elodia Ghinescu a disparut fara urma si de atunci, desi cazul pare solutionat dupa condamnarea lui Cristian Cioaca, apar tot felul de ipoteze si amanunte care vin sa complice lucrurile.

Ultimele noutati sunt din partea mamei Elodiei Ghinescu, cea care a lansat o serie de acuzatii fara precedent la adresa fostului ei ginere, Cristian Cioaca. Acuzatiile sunt de abuz si de vanzare a anumitor bunuri ce i-ar fi apartinut de drept fiului avocatei.

In mai multe documente date magistratilor se constata ca fiul sotilor Cioaca a fost de mai multe ori abuzat emotional de catre tatal sau, dar si de catre matusa sa.  „Reclamantii au sustinut ca minorul C.P.M nascut in 2004 este abuzat emotional si folosit de catre tatal sau, Cioaca Cristian, si de catre sora acestuia. S-au pus la dosar articole de presa si fotografii cu minorul. Mai mult, inculpatii s-au folosit si de numele sau pe mai multe posturi de televiziune. Sa se noteze ca pozele si datele personale ale minorului catre presa au fost date chiar de catre sora lui Cioaca, persoana la care minorul a fost in plasament.”, se arata in documentele noi depuse pe masa magistratilor.
Continuarea pe: stirilekanald.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies