Mama fetiței care s-a stins din viață în accidentul de lângă Oradea, a murit în ziua înmormântării fiicei sale

Larisa, mama fetiței care a murit joi, 8 noiembrie, a decedat duminică, în dimineața zilei în care fiica ei Anastasia a fost înmormântată.

Accidentul de joi, în care a murit o fetiță de 3 ani și jumătate iar mama era în coma.

Din nefericire, mama fetiței, Larisa, în vârstă de 30 de ani, a murit astăzi în această dimineață, cu câteva ore înainte de înmormântarea fiicei sale. Femeia a suferit multiple traumatisme şi a fost internată, în stare critică, în spital.

Tragedia s-a produs joi, 11 noiembrie, în jurul orei 13:18, pe DN79, în afara municipiului Oradea.

Potrivit polițiștilor orădeni, vinovată de producerea accidentului este mama fetiței. Aceasta conducea spre Nojorid când a a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

În urma impactului violent, Anastasia a rămas încarcerată, pompierii reușind să o scoată din mașină, însă manevrele de resuscitare efectuate nu au avut succes, conform jurnaliștilor de la bihon.ro.

La ora 13.20, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieșirea din localitatea Oradea spre Nojorid, eveniment în care au fost implicate șase persoane aflate într-un microbuz și un autoturism.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospeciala de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale SAJ.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardiorespirator.

Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul s-a stins din viaţă.