Mama Geta, despre cearta cu Daniela Iliescu. De la ce ar fi pornit problemele cu iubita lui Culiță Sterp: „Unul este mai fălos, unul este de la coada oii”

Mama Geta a oferit și ea mai multe detalii despre cearta cu nora ei, Daniela Iliescu. S-a spus multă vreme că femeia nu prea o suportă, în realitate, pe iubita lui Culiță Sterp. Nimeni din familie nu a vrut să dea cărțile pe față o perioadă bună de timp, până când Daniela a decis să facă publice niște detalii intime din relația cu familia iubitului ei, la scurt timp după nunta Getuței Sterp. Ulterior, s-au implicat și Ileana și Iancu Sterp, dar acum s-a aflat că însăși mama Geta a dat tot din casă, într-un live de la nunta fiicei sale.

În timp ce se distra la petrecere alături de copiii ei, dar și de invitați, a intrat pe rețelele de socializare în direct, ca să le arate și fanilor ei ce se întâmplă. Mai multe persoane au întrebat-o despre motivul pentru care evită mereu să vorbească despre Daniela Iliescu. Așa s-a aflat care ar fi una dintre problemele apărute între cele două.

În toiul petrecerii, mama Geta a intrat live pe contul ei de TikTok. Le-a răspuns fără ezitare celor care au dorit să știe mai multe despre tensiunile din relația ei cu Daniela Iliescu. Chiar și înainte de clipul filmat ulterior de logodnica lui Culiță Sterp, multă lume a observat că cele două nu sunt prea apropiate. Asta spre deosebire, de exemplu, de modul în care se înțelege mama Geta cu iubita lui Iancu Sterp, cealaltă „noră” a ei.

Cu toate că a dansat împreună cu Daniela Iliescu la nunta Getuței, femeia a evitat parcă să discute despre aceasta. Fanii au realizat imediat asta și au asaltat-o cu întrebări. Mama Geta a recunoscut și ea, la fel cum a făcut-o nora ei câteva zile mai târziu, că problemele principale apar de la diferența de mentalitate dintre ele.

continuarea aici