Mama Geta si-o dorea de nora si mereu a sperat ca Iancu Sterp sa formeze un cuplu cu Bianca Comanici, insa vedeta a ramas intotdeauna in relatii bune cu familia Sterp. Gestul deosebit facut de familia Getutei pentru prezentatoare

Geta Sterp a avut parte de una din cele mai rasunatoare nunti din cate au fost pe plaiurile mioritice.

Fiica cea mica a mamei Geta a fost de departe cea mai comentata mireasa, iar nunta ei a fost declarata nunta anului. Desi au vrut un eveniment doar cu rudele și prietenii apropiați, Geta Sterp s-a putut bucura de aprecierile oamenilor și din online care i-au scris și au felicitat-o pentru superba nunta.

Una dintre persoanele apropiate familiei, Bianca Comanici, a fost și ea invitata la nunta anului.

Desi de multe ori s-a speculat că mama Geta ar vrea-o de nora pentru Iancu Sterp, iată că intre cei doi nu a fost mereu decât o simpla prietenie care, cu timpul a devenit o legătură indestructibila. Astfel, Bianca a fost nelipsita de la nunta Getutei. Impresionata până la lacrimi de tot evenimentul, Bianca nu a avut decât cuvinte de lauda la adresa familiei Sterp care intodeauna a fost primitoare cu cei apropiați și chiar și cu străini: „M-au primit foarte frumos, m-am simțit foarte apreciata de către ei și le mulțumesc că m-au invitat pentru că a fost ceva deosebit, a mai declarat Bianca pentru kanald.ro.

Insa, de departe cel mai emotionant moment a fost cununia religioasa unde toti apropiatii familiei au luat parte, iar Bianca a dezvaluit ca atat mirele cat si mireasa au plans:” Geta a fost una dintre miresele care s-a distrat la nunta, ceremonia de la biserica a fost foarte emoționantă pentru că au plâns amândoi și nu m-am putut abține și am plâns și eu,” a dezvaluit Bianca Comanici pentru kanald.ro .