Mama Laurei Stoica nu a fost invitată de autoritățile locale la spectacolul organizat în memoria fiicei ei: ”Nu este pentru prima dată când se întâmplă”

0

Pe 10 octombrie, Laura Stoica ar fi împlinit 54 de ani. Însă firul vieții ei s-a sfârșit brusc, în tragicul accident de mașină, din 2006, în care a murit și logodnicul ei, Cristian Mărgescu.

Vineri, 8 octombrie 2021, începând cu ora 18.00, la Clubul Studenţilor din Târgovişte este programat concertul ”In memoriam Laura Stoica”, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița și de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.

Numai că, Elena Stoica, mama regretatei cântărețe, spune că nu a fost invitată să participe la evenimentul artistic și că nu ar fi pentru prima dată când organizatorii omit să facă acest lucru.

”Nu știu absolut nimic, cei de la Cultură nu ne anunță și pe noi, ei fac programul lor. Aud de la dumneavoastră despre acest eveniment, nu este pentru prima oară când pățesc așa ceva.

Ei fac spectacolul de câțiva ani, în numele ei, dar invitații nu au nicio legătură cu Laura. Nu e pentru prima dată, când nu am fost în sală. Nu se face așa ceva, nu vor să ne cheme.

Am participat într-un an, mă anunțase cineva că va avea loc, m-am interesat la Cultură și cu greu mi-au făcut un loc în sală, acum vreo trei ani. Apoi, nu s-a mai ținut, a venit pandemia.

Acest spectacol se ține de șase ani. Atunci, l-au anunțat pe fiul meu, chiar în ziua desfășurării evenimentului, dar el era la mare, iar eu eram plecată de acasă, eram într-o stațiune”, a declarat Elena Stoica pentru impact.ro.

Elena Stoica mai spune că familia fostei cântărețe a ținut foarte mult să organizeze un festival ”Laura Stoica”, dar că inițiativa a fost întâmpinată cu răceală de autoritățile locale.

”Fiul meu, Alexandru, a vrut să facă Festivalul ”Laura Stoica” cu cei de la Cultură, desfășurat pe parcursul a două zile.

Însă, în prima zi, ni s-a pus la dispoziție o sală de liceu. În a doua seară a fost mai bine, într-o sală a Teatrului Bulandra. Dar, Alexandru a făcut festivalul, el s-a ocupat de juriu, de interpreți, de concurenți, a fost un spectacol extraordinar, au fost invitați artiști mari.

A participat și Eugen Mihăescu, solistul trupei Krypton, care colaborase cu fiica mea, la piesa ”Cui îi pasă?”. Spectatorii au plâns, și cei de pe scenă aveau lacrimi în ochi”, s-a mai confesat mama Laurei Stoica.

”Mă simt bine acum, Dumnezeu m-a întărit, ca să pot merge mai departe.

Laura este plecată, undeva, departe, de unde nu va mai veni niciodată. Dar e bine acolo, mă rog mereu pentru sufletul ei.

Am doi băieți mari, pe Alex, care locuiește în București, și pe Sebastian, stabilit în Anglia, el are doi copii. De ziua Laurei, voi merge la cimitir, ca să aprind lumânări și să-i duc flori. Mi-e tare dor de ea”, mărturisește Elena Stoica.

Spune ce crezi