16.2 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

Mama lui Dorian Popa a devenit bunică. Fratele artistului a devenit părinte pentru prima dată

Este bucurie mare în showbiz. Mama lui Dorian Popa a devenit bunică după ce celălalt fiu mai puţin cunoscut decât Dorian a devenit părinte pentru prima dată. „Mamisor”, aşa cum este alintată, este în culmea fericirii şi a făcut declaraţii emoţionante în acest sens.

Fratele lui Dorian Popa este medic de profesie şi lucrează în Germania.

Bucurie mare în familia lui Dorian Popa! Ceea ce nu multă lume ştie este faptul că celebrul vlogger şi artist mai are un frate, care acum a devenit părinte pentru prima dată. Mama lor este în extaz şi a făcut declaraţii emoţionante despre marele eveniment.

Mama lui Dorian Popa a devenit bunică pentru prima dată. „Mamisor”, aşa cum o alinta artistul, este în culmea fericirii şi chiar dacă nu a apucat să-şi cunoască încă, prima nepoţică, a îndrăgit-o pe această din prima clipă.

Invitată la Showbiz Report de pe Antenă Stars, mama lui Dorian Popa a vorbit despre minunea din familia lor.

”Nepoţica mea care a venit pe lume de o lună este o dulce, e foarte frumoasă! Îmi e foarte greu, atât de rău îmi pare, am avut bilet de avion, ar fi trebuit să plec, dar ei au intrat în lockdown”, a spus mama lui Dorian Popa la Antena Stars. Fratele lui Dorian Popa este medic de profesie şi lucrează în Germania.

Recent, Dorian Popa a fost întrebat de fani de ce nu a devenit, până acum, părinte. Răspunsul artistului i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

“Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţa unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a spus Dorian Popă.

Dorian Popa, de urgenţă pe masa de operaţie
Dorian Popa continua să îşi surprindă fanii în fiecare zi. După ce a anunţat că îşi va schimba numele din buletin cu o denumire cu totul neobişnuită, artistul a apărut acum pe Instagram cu totul bandajat şi cu faţa umflată, abia reuşind să vorbească sau să respire.

Însă, nu sunt motive de îngrijorare, deoarece vedetă nu a păţit niciun accident. Vizită la medic nu are o cauză gravă, ci mai degrabă este vorba despre o intervenţie estetică. Dorian Popa a apelat la o intervenţie chirurgicală destul de des întâlnită în radnul vedetelor.

Vloggerul a decis să ia legătura cu un medic estetician care să îi schimbe forma nasului. Dorian Popa a decis să îşi facă o rinoplastie, fiind deja cunoscut faptul că este un împătimit al înfăţişărilor perfecte, care să fie că scoase din cutie. Acesta a mărturisit că este una dintre cele mai mari dorinţe ale sale.

„Este despre naturaleţe, sinceritate, veridicitate. Am făcut un pas pe care nu credeam că o să-l fac, sau cel puţin îl aşteptam de mult. Vă mulţumesc că îmi sunteţi aproape, Doamne Ajută!”, a spus Dorian Popă, în timp ce se afla pe scaunul medicului.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate