sâmbătă, 5 decembrie 2020

Mama lui Neymar are un iubit în vârstă de 22 de ani

Știrile zilei

Tragedie Cumplita In Romania! S-A Stins Fulgerator La Nici 20 De Ani. Lumea Sportului Este In Doliu.

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins...

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de...

Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a...

Mama lui Neymar, Nadine Goncalves, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că are un iubit de 22 de ani. Este vorba de fotbalistul și modelul Tiago Ramos. Iar reacția lui Neymar la aflarea veștii a fost una surprinzătoare.

În timp ce Neymar a revenit în Brazilia din cauza pandemiei de coronavirus, pe prima pagină a ziarelor din această țară se află acum mama fotbalistului, care a dezvăluit relația pe care o are cu un bărbat care este cu șase ani mai tânăr ca fiul ei.

Nadine, care s-a despărțit de tatăl lui Neymar în 2016, după o căsnicie de 25 de ani, a șocat cu ultima sa postare pe Instagram, în care și-a făcut publică relația cu Tiago Ramos, notează AS.

Femeia a postat o fotografie în care apare în brațele lui Ramos, alături de mesajul ”Inexplicabilul nu poate fi explicat, îl trăiești”.

Nu se știe de când cei doi formează un cuplu, însă cert este că Neymar este întru totul de acord cu noua relație a mamei sale.

„Fii fericită mamă, te iubesc”, a comentat fotbalistul la poza lui Nadine de pe Instagram.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă