Mama Luizei Melencu, acuzație gravă la adresa anchetatorilor: „S-a mușamalizat cazul fiicei mele!”

Ancheta în cazul crimelor din Caracal este în plină desfășurare, iar procurorii DIICOT i-au audiat, ieri, timp de 9 ore, pe soția lui Gheorghe Dincă și copiii acestuia. După ce avocatul familiei Melencu a acuzat-o pe soția lui Dincă, spunând că aceasta ”minte într-un hal fără de hal”, mama Luizei lansează o altă acuzație gravă.

Mama Luizei Melencu spune că a fost mușamalizat cazul fiicei sale, că au fost distruse probe și că soția lui Gheorghe Dincă știe mai multe decât spune. Femeia declară că a ajuns în faza în care nu mai poate și trebuie făcut, neapărat, ”ceva”.

”Atâta timp cât ea (n.red. – soția lui Gheorghe Dincă) a venit la două săptămâni după dispariția fiicei mele, probabil că ascunde ceva. Să își ascundă familia. Sper să se spună adevarul. Se fac cinci luni iar noi nu avem un răspuns concret. Autoritățile nu ne informează, probele au fost distruse. Ce așteptăm? S-a mușamalizat cazul fetei mele. Să facem ceva. Eu una nu mai pot”, a declarat mama Luizei Melencu.

Ce a transmis Luiza Melencu pe Facebook cu ceva timp înainte să dispară

Luiza Mihaela Melencu sau Lulu, așa cum îi spuneau apropiații, nu s-a mai întors acasă de pe 14 aprilie, atunci când a plecat să scoată bani de la un bancomat din Caracal.

Fata a luat o maşină la ocazie şi a fost ultima dată când a fost văzută. Cu ceva timp înainte să fie răpită, tânăra a scris pe pagina ei de Facebook  următorul mesaj: “În viață, trebuie să ai mai mult decât arăți și să spui mai puțin decât știi”.

Ea era o fire optimistă și iubea animalele, după cum se poate vedea și în poza de la copertă a cunoscutei platforme de socializare.

După mai bine de patru luni, rudele și apropiații se roagă neîncetat pentru ca Luiza să se întoarcă acasă în viață.

“Mi se pare asemănător, în aceleaşi împrejurări. Singură, Luiza tot singură. E tras la indigo. Nicio explicaţie, niciun răspuns, nu primim absolut nimic. Parcă a înghiţit-o pământul. Sunt patru luni de zile”, a spus mama Luizei pentru observator.tv.