Mama Sânzianei Buruiană are o pensie imensă. Ce meserie a avut aceasta

Recent s-a aflat că mama Sânzianei Buruiană încasează de la stat o pensie de nici mai mult, nici mai puțin de peste cinci mii de euro. Mama focoasei blondine a fost magistrat de carieră, astfel că acum primește lunar o mică avere. Nu în ultimul rând, Corina Buruiană mai deține două locuințe, două terenuri dar are și trei credite destul de mari.

Probabil nu există român care să nu fi auzit măcar o dată de Sânziana Buruiană. Și aceasta deoarece este blonda care s-a făcut remarcată prin aspectul fizic, dar și replicile de neuitat. Lăsând acestea la o parte, mai puțin cunoscut este faptul că Sânziana Buruianu provine dintr-o familie bună. Mai mult, de curând s-a aflat că mama sa, Corina, are o pensie de 26.000 de lei, după o viață de muncă.

Sânziana Buruiană, master de nota zece
În urmă cu câțiva ani, Sânziana Buruiană s-a făcut remarcată în showbizz-ul din România. Aceasta era prezentă la toate evenimentele mondene din Capitală. Prezenta și moda și nu se sfia să apară în cele mai provocatoare ținute, care îi ținea pe bărbați cu sufletul la gură.

Deși a lăsat să se creadă că este o blondă care ar fi sursa multor bancuri din România, trebuie să precizăm că situația nu stă deloc așa. Sânziana Buruiană a absolvit facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice și are în CV un master luat cu nota 10, potrivit Impact.ro.

Mama Sânzianei Buruiană, pensie de magistrat
Însă, blondina are și cu cine să semene! Mama sa a fost magistrat de carieră iar tatăl său a lucrat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat în calitate de consilier superior. Cu toate acestea, Sânziana și-a pierdut tatăl în urmă cu doi ani, iar mama sa, Corina, a rămas singură. Totuși, ea are acum o pensie specială, care a ajuns la 26.000 de lei, adică un pic peste 5200 de euro.

Mai mult, familia Buruiană are, potrivit declarației de avere, două case: una de locuit, în Tâncăbești, de circa 265 mp și o casă de vacanță la Sinaia. Cei doi soți mai aveau și două terenuri – în Prahova și Ilfov, câteva conturi bancare cu sume destul de mici dar și trei credite care totalizau, în 2019, aproape 600.000 de lei.

Sânziana Buruiană este mândră de mama ei
Recent, Sânziana Buruiană s-a lăudat cu mama sa pe rețelele de socializare. A postat o fotografie cu cea care i-a dat viață și i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Ea e mama mea, inima mea, puterea mea… Mama e unică, nimeni pe lume nu e ca mama. Ea îți oferă totul necondiționat, ea te ajută să-ți împlinești toate visele. Am cea mai frumoasă, puternică și deșteaptă mamă din lume. Nu m-am lăudat niciodată, dar acum este momentul să-i spun că nu e niciuna ca ea!!!! Ce fac eu pentru fetele mele e un sfert din ce a făcut ea pentru mine. Ea mi-a făcut viața un basm mereu, nu doar când aveam 5 ani. Dumnezeu mi-a dat o fiică, pe Izabela, exact ca ea, puterea mea!!!”, a scris Sânziana Buruiană pe contul de Instagram.

În altă ordine de idei, mama Sânzianei Buruiană, care acum este la pensie, are destul timp să se ocupe de nepoți. Și aceasta deoarece Sânziana, care s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf, are cu acesta doi copii.