Ultima fiță în Mamaia: Șampanie de mii de euro, adusă la mese cu excavatorul

În Mamaia, cluburile de fițe au găsit noi variante pentru servirea șampaniei, în încercarea de a oferi o variantă și mai spectaculoasă a deja celebrei roabe cu care le era adusă clienților la mese.

Astfel, ultima modă este șampania adusă în cuva excavatorului. Totul se întâmplă într-un șantier aflat între două cluburi celebre din Mamaia, care a fost transformat în loc de petrecere. Lopata, canciocul, roaba sau excavatorul au fost folosite la servit, potrivit Observator.

Deși pentru o minte așezată e greu de înțeles care e spectaculozitatea și ce satisfacții oferă șampania la excavator, cei prezenți și-au declarat încântarea…

”Am fost la multe petreceri, dar asta e specială. Pentru că, în loc să bem şampania din frapieră o bem din excavator”, a spus unul dintre petrecăreți.

”Este ceva wow! Până acum n-am mai fost deloc. Mi se pare ceva extraordinar de cool, mai ales la noi în Constanţa nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva!”, l-a completat un altul.

”Probabil că e şi printre primele care se organizează, mai ales aici în miezul distracţiei din Mamaia, mai ales între cele două cluburi care sunt foarte frecventate în perioada asta estivală”, a spus un alt client încântat, potrivit sursei citate.