Mantrele lunii ianuarie. Sfaturi prețioase din partea astrelor

Mantre puternice pentru luna ianuarie. Îndemnuri pentru fiecare săptămână a lunii. Vezi ce trebuie să faci la începutul acestei ierni, pentru a intra cu bine în noul an. Astrele au pregătit pentru tine cele mai puternice mantre, care îți vor schimba complet viața.

Mantrele lunii ianuarie
Mantra pentru perioada 2-8 ianuarie spune așa: Sufletul meu este un mare și frumos și merită protejat. Nu voi lăsa să intre în viața mea oameni care nu mă prețuiesc și nu-mi cunosc adevărata valoare. Trebuie să mă accept, cu bune și rele, să mă iubesc cu adevărat și nu las pe nimeni să mă umilească. Eu sunt singurul care trebuie să se iubească cu adevărat.

Mantra pentru perioada 9-15 ianuarie este următoarea: Am grijă de sufletul meu pentru că este cel mai frumos cadou oferit de la viață. Renunț la oamenii toxici, care nu aduc nimic bun în viața mea și fac loc iubirii pure și adevărate. Aleg să fiu fericit, chiar dacă asta înseamnă să fac ai sacrificii.

Mantre pentru toate zodiile
În perioada 16-22 ianurie să spui așa: Îmi îndrept inima către univers și aleg să fiu mai bun. Încerc să fiu cea mai bună variantă a mea și să-i iubesc mai mult pe cei dragi. O să le fiu mereu alături celor care au nevoie de mine și voi împărtăși iubire necondiționat.

Mantra din perioada 23-29 Ianuarie ne spune astfel: Las deoparte tot ce este negativ și caut în fiecare zi un motiv să fiu fericit. Mă bucur de tot ce mă înconjoară și găsesc ceva frumos în orice. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă și nu am de ce să mă tem. De acum, sufletul meu va zâmbi odată cu mine și nimic nu ne mai poate distruge.

Mantră pentru finalul lunii: Accept tot ce mi se întâmplă, cu bune și rele, nu mă opun schimbării și profit de orice oportunitate. Sunt atent la tot ce fac, încerc să-mi găsesc echilibrul și nimic nu mă poate întoarce din drumul spre succes.