Manuela Fedorca, total schimbata la 51 de ani: „Am ales să-mi cresc copiii singură”

A fost considerata una dintre cele mai sexy soliste care au urcat pe scenele din Romania in anii ’90. Manuela Fedorca avea o prezenta scenica deosebita si era de o frumusete ravasitoare. Alaturi de Liliana Fedorca, facea senzatia cu trupa „Elixir”.

Au trecut foarte multi ani de atunci, dar cea care a „frant” multe inimi la vremea respectiva este inca frumoasa si cu sufletul tanar. A trecut de 50 de ani, dar Manuela Fedorca nu se lasa invinsa de trecerea timpului. Manuela si Lili Fedorca au facut ravagii in randul barbatilor in urma cu multi ani, atunci cand formau trupa Elixir. Aratau extraordinar de bine si barbatii cu greu isi puteau lua ochii de la ele. La un moment dat, cele doua au iesit din lumina reflectoarelor. Anii au trecut si astazi sunt femei asezate la casa lor, care isi dedica aproape tot timpul copiilor lor.

Liliana Fedorca a fost, pentru o vreme si prezentatoare TV, ea moderand emisiunea Zodia Fluturelui la postul Euforia TV. Numai ca, de mai multa vreme, a disparut complet din atentia publicului. Manuela are acum doi copii mari – un fiu de 25 de ani si o fetita de 9 ani. I-a crescut singura. Acum 8 ani, Manuela povestea intr-o emisiune la Acasa TV: „Barbatii sunt buni pentru a face copii, pentru a-ti trai viata frumos cu ei. Eu am ales sa-mi cresc copiii singura, sunt foarte fericita”.

Dupa cate se pare, artista s-a tinut de cuvant si – chiar daca au mai existat barbati in viata ei – niciunul nu a fost cu acte, consemneaza Viva! Pe 23 mai, Manuela Fedorca a implinit 51 de ani si demonstreaza ca a stiut sa gestioneze foarte bine lupta cu… timpul.