luni, 21 septembrie 2020

Mara Bănică, apariție de senzație lângă un bărbat celebru: „Sunt sigura ca va era dor”

Știrile zilei

O nouă boală a apărut în China. Mii de persoane au fost diagnosticate cu febră malteză

Mii de persoane din nord-vestul Chinei au fost diagnosticate cu febra malteză, noua boală care a pus stăpânire pe...

Când a văzut poza cu viitorul ginere, mama acestei tinere a îngheţat! Cine era, de fapt, bărbatul

O femeie din Marea Britanie a decis să facă mai multe „săpături” după ce a văzut o fotografie în...

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

Jurnalista Mara Banica este activă pe reţelele de socializare, mai ales pe contul de Instagram. S-a pozat alături de nimeni altul, decât, fostul prezentator tv Dan Diaconescu. La descriere, Mara a decis să scrie un mesaj scurt la adresa omului de televiziune: „Sunt sigura ca va era dor de domnul Dan..:)”. Fanii au fost uimiţi de postarea vedetei, strângând peste 2.000 de aprecieri.

Puţini sunt cei care o cunosc pe Mara Bănică omul, ci nu jurnalista de la tv. Mara îşi iubeşte familia nespus de mult. La finalul anului trecut a fost distrusă de pierderea bunicii sale.

„La finalul anului trecut, mama Nina s-a stins în somn. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a ținut-o atâta vreme cu noi. Că gustul prăjiturilor copilăriei mele avea să-l cunoască, prin ea, și Dima al meu.

Să te ierte Dumnezeu, mamă Nina! Îți mulțumesc pentru toți cei 44 de ani în care mi ai fost exemplu. #dordebunica”, scria jurnalista, pe pagina de Facebook.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă