joi, 9 iulie 2020

Mara Bănică, apariție de senzație lângă un bărbat celebru: „Sunt sigura ca va era dor”

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Jurnalista Mara Banica este activă pe reţelele de socializare, mai ales pe contul de Instagram. S-a pozat alături de nimeni altul, decât, fostul prezentator tv Dan Diaconescu. La descriere, Mara a decis să scrie un mesaj scurt la adresa omului de televiziune: „Sunt sigura ca va era dor de domnul Dan..:)”. Fanii au fost uimiţi de postarea vedetei, strângând peste 2.000 de aprecieri.

Puţini sunt cei care o cunosc pe Mara Bănică omul, ci nu jurnalista de la tv. Mara îşi iubeşte familia nespus de mult. La finalul anului trecut a fost distrusă de pierderea bunicii sale.

„La finalul anului trecut, mama Nina s-a stins în somn. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a ținut-o atâta vreme cu noi. Că gustul prăjiturilor copilăriei mele avea să-l cunoască, prin ea, și Dima al meu.

Să te ierte Dumnezeu, mamă Nina! Îți mulțumesc pentru toți cei 44 de ani în care mi ai fost exemplu. #dordebunica”, scria jurnalista, pe pagina de Facebook.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Mara Bănică, apariție de senzație lângă un bărbat celebru: „Sunt sigura ca va era dor” 2