sâmbătă, 28 martie 2020

Mara Bănică nu s-a putut abtine. A făcut-o praf pe soţia-vulpiţă: „Du-te la muncă!”

Știrile zilei

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Stewardesa Georgiana, atac dur la adresa romilor care revin în țară: „Veniți să ne omorâți părinții”

Zilele trecute, sute de romi au aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală, întorși toți din țările străine în care...

După ce Viorel a declarat că-şi iartă soţia-vulpita, cei doi au luat decizia de a se întoarce la casa parintilor lui din Blăgeşti, judeţul Vaslui, pentru a-şi lua copilul. Ajunşi la Blagesti, socrii Veronicăi i-au primit cu lovituri şi cuvinte urâte.

Invitată la Acces Direct, soţia-vulpiţă a avut o atitudine diferita faţă de cea pe care a afişat-o în filmările în care se confrunta cu soacra sa. Ileana Stegaru a susţinut că nu-şi va ierta niciodată nora, spunandu-i că îi este ruşine să mai scoată capul în lume. Veronica nu a tacut, iar dialogul dintre cele două s-a indepartat cu mult de o discutie civilizata.

Mara Bănică nu s-a putut abtine cand a vazut imaginile si a atacat-o dur pe soţia-vulpiţă, avand in vedere ca nu munceste.

„Adică noi, poporul ăsta care plăteşte… toţi muncim. Şi eu plătesc taxe aici şi Mirela, toţi, toţi care muncim aici plătim taxe. Şi din taxele astea, în loc să se ducă la bătrâni sau la copii fără părinţi eu îţi dau să te schimonoseşti tu în sânii goi pe manele, să te culci cu tot satul. Du-te la muncă!”, a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii Acces Direct.

„Amândoi gândiţi-vă că n-ar trebui să fiţi pe un picior de război cu socrii care te-au ţinut acasă. Faptul că te-ai chinuit şi ai avut dureri că ai născut natural, toate femeile care nasc natural, Veronica, au dureri. Dar copilul de o săptămână şi nu numai o săptămână, că soacra ta avea dreptate, de ce nu te duci la muncă? Că ea te ajută cu copilul, ţi-l creşte, copilul e spălat. În capul părinţilor capul plecat. Nu ai tu dreptul să ţipi la un părinte.

Nu te ştiam, Veronico, aşa aprigă şi tare în gură. Nu sunt de acord cu urletele şi ţipetele de acolo. Unii oameni aşa percep o discuţie în contradictoriu, din păcate. Nu s-au dat pumni, nu s-au dat palme. Am perfectă înţelegere pentru părinţii tăi, Viorel”, a mai spus Mara Bănică.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Mara Bănică nu s-a putut abtine. A făcut-o praf pe soţia-vulpiţă: "Du-te la muncă!" 1