joi, 9 iulie 2020

Mara Bănică nu s-a putut abtine. A făcut-o praf pe soţia-vulpiţă: „Du-te la muncă!”

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

După ce Viorel a declarat că-şi iartă soţia-vulpita, cei doi au luat decizia de a se întoarce la casa parintilor lui din Blăgeşti, judeţul Vaslui, pentru a-şi lua copilul. Ajunşi la Blagesti, socrii Veronicăi i-au primit cu lovituri şi cuvinte urâte.

Invitată la Acces Direct, soţia-vulpiţă a avut o atitudine diferita faţă de cea pe care a afişat-o în filmările în care se confrunta cu soacra sa. Ileana Stegaru a susţinut că nu-şi va ierta niciodată nora, spunandu-i că îi este ruşine să mai scoată capul în lume. Veronica nu a tacut, iar dialogul dintre cele două s-a indepartat cu mult de o discutie civilizata.

Mara Bănică nu s-a putut abtine cand a vazut imaginile si a atacat-o dur pe soţia-vulpiţă, avand in vedere ca nu munceste.

„Adică noi, poporul ăsta care plăteşte… toţi muncim. Şi eu plătesc taxe aici şi Mirela, toţi, toţi care muncim aici plătim taxe. Şi din taxele astea, în loc să se ducă la bătrâni sau la copii fără părinţi eu îţi dau să te schimonoseşti tu în sânii goi pe manele, să te culci cu tot satul. Du-te la muncă!”, a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii Acces Direct.

„Amândoi gândiţi-vă că n-ar trebui să fiţi pe un picior de război cu socrii care te-au ţinut acasă. Faptul că te-ai chinuit şi ai avut dureri că ai născut natural, toate femeile care nasc natural, Veronica, au dureri. Dar copilul de o săptămână şi nu numai o săptămână, că soacra ta avea dreptate, de ce nu te duci la muncă? Că ea te ajută cu copilul, ţi-l creşte, copilul e spălat. În capul părinţilor capul plecat. Nu ai tu dreptul să ţipi la un părinte.

Nu te ştiam, Veronico, aşa aprigă şi tare în gură. Nu sunt de acord cu urletele şi ţipetele de acolo. Unii oameni aşa percep o discuţie în contradictoriu, din păcate. Nu s-au dat pumni, nu s-au dat palme. Am perfectă înţelegere pentru părinţii tăi, Viorel”, a mai spus Mara Bănică.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Mara Bănică nu s-a putut abtine. A făcut-o praf pe soţia-vulpiţă: "Du-te la muncă!" 1