14.2 C
București
sâmbătă, 15 mai 2021

Marcel Vela, anunț important pentru români: „Vigilența este la cote maxime”

Marcel Vela a făcut un anunț important prin care îi asigură pe români că de sărbători autoritățile vor fi foarte vigilente.

Ministrul Afacerilor Interne îi avertizează pe infractori că autoritățile acționează în această perioadă cu vigilență maximă pentru a reduce rata infracționalității. De altfel chiar ieri, 15 decembrie, Poliția Română a efectuate nu mai puțin de 48 de percheziții domiciliare în Capitală, dar și în alte județe din România în scopul combaterii infracționalității.

Oamenii legii au sunt porniți să tragă la răspundere mai multe persoane implicate în comiterea de fapte penale, așa cum a menționat ministrul Marcel Vela în postarea sa de pe rețelele de socializare.

Ministrul Afacerilor Interne a mai precizat că polițiștii vor face tot posibilul să recupereze mai multe prejudicii cauzate de infractori în ultima perioadă și se bazează pe profesionalismul acestora în speranța că ei vor face față cu brio provocărilor chiar acum în preajma sărbătorilor.

„Chiar dacă Sărbătorile de iarnă bat la ușă, atrag atenția tuturor celor care au în intenție încălcarea legii că vigilența noastră este la cote maxime.

Poliția Română efectuează chiar astăzi 48 de percheziții domiciliare în Capitală și în mai multe județe din țară pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

Acțiunile urmăresc recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal. Le garantez infractorilor că flerul și profesionalismul polițiștilor vor face față tuturor provocărilor.

Prin măsurile pe care le luăm suntem hotărâți să continuăm ofensiva declarată celor certați cu legea! Așa cum am mai spus, avem toleranță ZERO față de infracționalitate!”, a scris Marcel Vela într-o postare pe profilul său de Facebook.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate