Marele regret al lui George Simion după nuntă. Liderul AUR a anunțat chiar acum

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit sâmbătă, 27 august. La marele eveniment au venit mii de persoane, însă de abia acum liderul AUR recunoaște că are un mare regret.

George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu, aleasa inimii sale în vârstă de 24 de ani. Nunta celor doi a avut loc sâmbătă, 27 august, iar mii de români au ales să le fie alături celor doi.

Aceștia au respectat foarte multe tradiții din popor, inclusiv pețitul și de asemenea au avut și un meniu tradițional românesc pe care oaspeții l-au putut savura.

Astăzi însă, la o zi după marele eveniment, într-o postare pe contul personal de socializare, George Simion recunoaște că are un mare regret. Liderul AUR susține că el și soția sa, Ilinca Munteanu, sunt foarte triști pentru că nu au reușit să facă poze cu toți cei prezenți la nuntă.

Pe de altă parte, el a adăugat că fiecare oaspete a fost important pentru cei doi. „Singurul lucru care ne-a întristat azi e că nu am reușit să facem poze cu cei prezenți. Fiecare dintre voi sunteți în inima noastră roș-galben-albastră”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Unde va petrece George Simion luna de miere?

Menționăm faptul că după nuntă, George Simion și Ilinca se pregătesc pentru luna de miere, însă timpul este destul de scurt pentru cei doi, drept urmare, cuplul a ales România. De asemenea, liderul AUR a transmis că va sta doar trei zile în luna de miere deoarece apoi trebuie să se întoarcă în Parlament.

Acesta a recunoscut că va merge alături de soția sa în Maramureș, timp de trei zile, după ce a primit o invitație de la maramureșeni în aceasta privință.

„Vom merge în Maramureș. Stăm trei zile că apoi trebuie să mă întorc în Parlament”, a declarat George Simion în exclusivitate pentru capital.ro.

Ce va face George Simion cu darul de nuntă?

Deși invitații nu au fost nevoiți să dea un dar la nuntă, cei care au dorit să facă acest lucru trebuie să știe că sumele vor fi folosite într-un scop caritabil.

Chiar înainte de marele eveniment, liderul AUR anunța că darul de nuntă nu este obligatoriu, însă cei care vor dori să ofere bani, trebuie să știe că sumele ar urma să fie folosite în scop caritabil. George Simion spunea că banii vor fi donați unei asociații care va înființa un spital mobil.

Pe de altă parte, potrivit informațiilor de până acum, suma primită de liderul AUR ar fi una destul de mică.