Marele secret al lui Meghan Markle! S-a aflat ce a făcut cu fostul soț: “Se întâmpla uneori…”

Meghan Markle și Prințul Harry formează unul dintre cele mai complicate cupluri ale momentului. Cei doi sunt foarte criticați, dar și iubiți de o mulțime de oameni. Se pare, însă, că și prima căsnicie a lui Meghan a fost destul de zbuciumată, iar acum ies la iveală alte detalii importante.

Adevăratul motiv al divorțului lui Meghan Markle

Până să fie împreună cu prințul Harry și să devină ducesă de Sussex, Meghan Markle a avut un mariaj cu celebrul producător de film, nume Trevor Engelson. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, dar mariajul lor a durat doar 3 ani. Astfel, în 2014 au decis să meargă pe drumuri diferite.

 

Despărțirea lor a fost foarte mediatizată la vremea aceea, având în vedere că erau foarte cunoscuți. Nikki Priddy, una dintre cele mai bune prietene ale ducesei, a dezvăluit totul în cartea despre ducesa de Sussex și prințul Harry, intitulată, ”Meghan and Harry: The Real Story”, a cărei autoare este Colin Campbell. Acessta a vorbit despre separarea lor și despre motivele care au dus la aceasta.

Astfel, cei doi deveniseră, la un moment dat, destul de distanți, având în vedere că erau foarte Ocupați: Meghan cu filmările serialului ”Suits”, în timp ce Trevor se afla în SUA. Mai mult, Meghan era foarte deranjată de faptul că soțul ei nu se îngrijea deloc și avea tot felul de apariții jenante. Spre deosebire de el, ducesa era mereu aranjată, atentă la orice detaliu și extrem de îngrijită.

”Trevor a fost întotdeauna o fire mai relaxată și se întâmpla uneori să întârzie la întâlniri, iar atunci când ajungea venea cu cămașa scoasă din pantaloni sau mâncare pe rever, în timp ce Meghan era perfectă din toate punctele de vedere”, a declarat Nikki Priddy.

Meghan Markle ar fi început să considere că Trevor ”îi strica imaginea”, ținând cont de faptul că stătea numai printre oameni mari, Celebrități importante.