miercuri, 2 decembrie 2020

Venicii Margheritei de la Clejani au alertat poliția. Nu o mai suportă!

Știrile zilei

EXCLUSIV! Horoscop Karmic pentru Decembrie 2020. Ce ti-a pregatit KARMA pana la finalul anului

Decembrie 2020 nu va deveni o sursa de situatii stresante sau dramatice pentru locuitorii planetei Pamant. Chiar si o...

Amortirea mainilor – un semnal important ca trebuie sa mergeti la medic. 7 cauze

De cele mai multe ori, atunci cand ne trezim cu mainile sau cu picioarele amortite, senzatia este urmata de...

Aproape 200 de decese asociate noului coronavirus in ultimele 24 de ore.In ATI sunt 1.259 de bolnavi

In Romania, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 4.272 de noi cazuri de Covid, 199 de decese,...

„Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă„, au declarat vecinii din blocul în care locuiește Margherita.

De când Margherita de la Clejani s-a mutat singură într-un cartier rezidenţial, a început să îşi terorizeze vecinii, iar aceștia au făcut s-au plans la Poliție.

Potrivit informaţiilor celor de la ciao.ro, se pare că Margherita este foarte activă pe timpul noapții, iar zgomotele care se aud din apartamentul ei sunt cele mai deranjante. Pagina de Facebook a asociației este plină de reclamațiile vecinilor, iar Poliția ar fi chemată frecvent din cauza gălăgiei care se repetă. În plus, atunci cand aceasta lipseşte de acasă, animalul său de companie latra întruna chiar în miez de noapte: „Atunci când vrei să te odihnești nu se poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția„, a mai spus un vecin de-al Margheritei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă