12.2 C
București
vineri, 7 mai 2021

Maria Cârneci trăiește o dramă teribilă. „A murit lucid…”

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Cârneci trăiește o dramă teribilă de un an de zile, după ce soțul ei s-a stins din viață. Acesta a fost răpus de o maladie nemiloasă, și anume cancerul de colon. Mai mult, artista a pierdut alte șase persoane dragi în doar doi an.

Maria Cârneci trece prin momente foarte grele de anul trecut, după ce soțul artistei s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. În data de 25 noiembrie a anului trecut, soțul artistei s-a stins din viață după o lungă suferință. Ani la rând, soțul Mariei Cârneci s-a luptat cu o boală nemiloasă, și anume cancerul de colon. Cu câteva luni înainte de tragedie, Romulus Petrescu suferise o intervenție chirurgicală, dar medicii au fost rezervați în privința stării de sănătate a bărbatului. După operație, acesta s-a confruntat cu și mai multe complicații.

A suferit enorm. S-a luptat cu boala şi a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, spunea atunci o persoană apropiată a Mariei Cârneci.

Maria Cârneci trăiește o dramă
Interpreta de muzică populară a povestit cum au decurs ultimele zile de viață ale soțului său. De asemenea, ea spune că nu au avut certuri grave niciodată. Odată cu moartea soțului, Maria Cârneci spune că a pierdut o lume în care își găsea liniștea și echilibrul.

A murit lucid, privindu-ne pe mine și nora mea. Am făcut cu schimbul la spital. El era trecut pe morfină, dar avea dureri groaznice. E cea mai urâtă fază. L-a chemat pe Edi, i-a dat permisul, buletinul, tot. Pentru copil a fost un șoc, am intrat eu în rezervă, l-am ținut de mână și tot se văita și sufla greu. Mi-a spus că are o rugăminte la mine, mi-a zis să mă duc la el în dressing să îi scot costumul, cămașa albă cu palton. Eu știam ce vrea, dar îl întrebam ce să fac cu ele. Și-a dat seama că nu mai putea să mă abțin să nu plâng”, declara ea.

„Sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie”
În urmă cu ceva timp, cântăreața Maria Cârneci vorbea despre viața de familie. Ea și Romulus Petrescu au împreună un copil, pe Edi, pe care l-au crescut cu drag și multă iubire. Ziua când a aflat că a rămas gravidă a fost una dintre cele mai frumoase, spune artista.

Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine. Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu”, declara artista.

Viața Mariei Cârneci, marcată de suferințe
Cântăreața de muzică populară a avut parte în trecut de o perioadă neagră. În doi ani, Maria Cârneci a pierdut șase persoane dragi: părinții, doi frați, doi socri. Alături de artistă au rămas fiul ei, nora, dar și cele două nepoțele.

Am pierdut tată, mamă, doi frați, doi socri, în doi ani! I-am iubit, le-am făcut toate rânduielile care se fac la noi la români. E dureros, dar știi… tot timpul Dumnezeu a lăsat nu uitarea, că nu poți să uiți, dar îți dă o altă bucurie… pe linie profesională, că au apărut nepoții. Și din colegii noștri au dispărut oameni tineri care mai puteau să trăiască”, a declarat artista într-un interviu mai vechi.

Așadar, de mai bine de un an, Maria Cârneci trăiește o adevărată dramă, după ce l-a pierdut pe soțul ei.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate