sâmbătă, 19 septembrie 2020

Maria Constantin și Viorel Stegaru au lansat prima melodie împreună. Aceștia speră să ajungă în trending – Video

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Maria Constantin și Viorel Stegaru au lansat prima melodie împreună. După ce Vulpița s-a lansat în muzică alături de cunoscutul Axinte, acum a venit rândul soțului ei. Viorel Stegaru nu s-a lăsat mai prejos și a făcut echipă bună cu frumoasa Maria Constantin. Acum, după ce și el s-a lansat în lumea muzicii, Viorel speră să rupă toate topurile și să își întreacă soția.

De cealaltă parte și Maria Constantin, cunoscuta interpretă de muzică populară, are mare încredere în succesul pe care ea și Viorel îl vor avea acum, după ce au lansat prima melodie în colaborare. Cum soțul i-a fost apropae în momentul în care s-a lansat, și Vulpița a avut emoții în ceea ce îl privește pe Viorel. Veronica a apărut și ea în clipul video al piesei soțului ei, la fel cum și el i-a fost alături în videoclipul piesei lansate cu Axinte.

Acum rămâne de văzut dacă piesa lansată de Viorel și Maria Constantin reușește să ajungă pe primul loc în preferințele românilor, așa cum multe zile la rând s-a întâmplat cu piesa soției. Cei doi soți din Blăgești nu doar că au ajuns cunoscuți de întreaga Românie, dar acum și-au descoperit și vocația. Cu siguranță, pe viitor ne putem aștepta și la alte colaborări care să rupă topurile, așa cum a reușit Vulpița cu prima sa melodie.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă