Maria Dragomiroiu și-a călcat pe inimă și s-a TUNS. Cum arată acum îndrăgita cântăreață de muzică populară: „Sper să vă surprind”

Dintre cântărețele de muzică populară de la noi, Maria Dragomiroiu are cel mai lung și mai frumos păr, se știe. Iată că recent ea a decis să se tundă și a și arătat cum a făcut asta, dar și ce instrument folosește întotdeauna.

Se spune că secretul pentru un păr lung și frumos este… să îl iubești, în primul rând. Așa cum își iubește părul și Maria Dragomiroiu. Iar acest lucru presupune să mai fie și tăiat, din când în când, spun specialiștii. Tocmai de aceea, cântăreața de muzică populară a decis să ofere publicului imagini rare cu ea când își taie părul, care este atât de lung încât i se apropie de genunchi.

Maria Dragomiroiu a povestit pe TikTok că și-a tăiat doar 10 centimetri din păr, atât a lăsat-o inima. Ea se afla la acel moment într-un hotel de la malul mării, pe balcon, și se observă cum cineva, o femeie, o ajută să facă asta. Instrumentul folosit: o foarfecă. O simplă foarfecă, clasică, de fiecare dată.

Screenshot 5 1

Interpreta de muzică populară a spus că își tunde părul doar cu foarfeca, cât se poate de tradițional, adică, și nu apelează la alte instrumente mai noi și „avansate”. Maria Dragomiroiu a mai spus totodată că își iubește tare mult părul, care e cât se poate de sănătos și abia dacă îi cade. Medicii spun că e normal să ne cadă cel mult 100 de fire pe zi.

„Nu vreau să stea unde este mizerie, unde este urât, pentru că este iubirea mea. Deci nu este tocit, nu este ars, este crescut, sunt fire noi care cresc de aici, așa, de la rădăcină și sunt foarte fericită că îmi cade foarte puțin păr. Doamne ajută! Fetelor, nu e ușor, dar e frumos. Sper, dragi prieteni, să vă surprind plăcut cu acest clip”, a spus Maria Dragomiroiu.