23.6 C
București
vineri, 7 mai 2021

Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare despre coronavirus: „Numărul morților…”

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune înfiorătoare despre coronavirus. Clarvăzătoare este celebră pentru previziunile pe care le-a făcut despre România şi situaţia actuală a pandemiei. De la prezicerea tragediei de la Colectiv, Maria Ghiorghiu a mai prezis numeroase alte catastrofe care s-au și întâmplat. Acum, celebra clarvăzătoare a mai avut dreptate o dată, căci încă o premoniție.

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu a postat ultima ei previziune.

„Dragii mei,

În această noapte dragilor, chiar dacă dormeam, m-a trezit o lumină albă şi strălucitoare foarte, lumina ce-mi arăta un Cer de noapte albastră, iar în aer, foarte aproape de patul meu, văd o Sfântă Icoana cu Maica Domnului cu Pruncul Iisus în braţe. O forţă nevăzută pune la baza Sfintei Icoane, şi chiar sprijinite de Icoană, două mâini care se roagă.

Mâinile se rugau la Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu cu Pruncul Iisus în braţe.

Dragii mei, să ne rugăm şi noi la Prea Curată Fecioară Maria cu Pruncul Iisus în braţe, ca să ne ocrotească cu milă şi cu iubirea Sa de oameni, şi să-L roage pe Fiul Său şi pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, ca să ne ierte toate păcatele şi să ne arate Calea spre mântuirea sufletului.
Cu dragoste, Maria.”

Maria Ghiorghiu a avut parte de o minune
Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune despre coronavirus. În urmă cu puţin timp a avut parte recent de o minune și a povestit ce a apărut la mormântul soțului ei, care a murit de noul coronavirus. Totul s-a întâmplat la mormând, ba chiar mai mult a fost filmat…

Maria Ghiorghiu a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce în luna septembrie a anului trecut, soțul său a murit. Aceasta a fost o adevărată lovitură pentru Maria Ghiorghiu, după ce partenerul său de viață s-a infectat cu noul coronavirus.

Celebra prezicătoare și-a strigăt atunci disperarea pe pagina sa de socializare.

Primul drum pe care îl voi face când ies pe poartă după 14 zile de autoizolare va fi la cimitir! Dacă nu am avut voie să-l conduc pe ultimul drum, măcar pe 30 septembrie voi merge la mormântul soțului meu ca să-i aprind o lumânare, să-i pun o floare udată cu lacrimile mele care mi-au ars inima și obrajii de atâtea zile în care am stat închisă acasă”, spunea Maria Ghiorghiu.

Imediat după ce a trecut de perioada de carantină, Maria a mers la mormântul soţului ei unde a avut parte de o surpriză.

În unele live-uri pe care aceasta le-a făcut pe pagina personală de Facebook, prezicătoare susţine că au avut loc minuni la mormântul soţului ei.

Lumina aurie cu aripi în mijlocul discului auriu a venit și astăzi. Sufletul soțului meu m-a văzut că plâng și a venit ca să-mi mângâie inima și sufletul.

MINUNE mare, dragii mei! Priviţi cu atenţie! Când eu am început să vorbesc cu sufletul soţului meu, imediat a venit şi a zburat de câteva ori deasupra mormântului! Este uimitor ceea ce se întâmplă atunci când vorbesc cu el şi mă vede că plâng, îmi aude durerea sufletului! Vine! Apare într-o clipă! Nu-l văd atunci când vine, ci-l văd când privesc clipul video!

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate