Marian Drăgulescu, declarații despre împăcarea cu fosta soție: „Mie îmi place să am pe cineva alături așa că…”

4.196

Marian Drăgulescu a vorbit despre fosta soție, după ce s-a împăcat cu ea, la 11 ani de la divorț.

Marian Drăgulescu și soția lui au divorțat după o relație zbuciumată. Nimeni nu credea că el și Larisa aveau să se mai împace vreodată, dar minunea s-a produs. Cei doi foști soți nu formează un cuplu, dar, de dragul copiilor, au o relație mult mai bună decât atunci când au semnat actele de divorț.

„A avut loc un campionat naţional de juniori la Reşiţa şi a concurat şi băiatul meu, Richard Alexandru. M-am dus să-l susţin, am şi arbitrat la acel campionat naţional. Şi Larisa a pus o poză în care invita lumea să vină la Sala Polivalentă din Reşiţa să susţină viitorii campioni. Au început mesajele… Lumea a început să ne felicite că *Bravo, bine că v-aţi împăcat!*, *Vă stă bine împreună*… Eu atât spun! Am rămas prieteni şi împreună avem grijă de copii. Atâta tot. Ce a fost de consumat s-a consumat în perioada în care am fost împreună. Mai mult decât atât nu se pune problema”, a declarat Marian Drăgulescu în cadrul unei emisiuni de televizune.

Marian Drăgulescu iubește din nou
Marian Drăgulescu s-a despărțit și de cea de-a doua soție a lui, dar acum iubește din nou.

„Nu sunt singur şi nu cred că suntem lăsaţi pe Pământ ca să trăim singuri. Mie îmi place să am pe cineva alături aşa că… În momentul de faţă am pe cineva, suntem la început de drum. Deocamdată ne simţim bine, sper să fie ok (…) E o persoană care mă înţelege. Ne înţelegem foarte bine până acum”, a mai spus Marian Drăgulescu.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise