Marile secrete ale lui Cătălin Botezatu! Despre ce nu a vorbit designerul ani întregi

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai talentați designeri din lume, iar asta nu o spunem doar noi, ci stau drept dovadă rezultatele din cariera sa. De altfel, este și unul dintre cei mai râvniți burlaci din țară, care s-a iubit cu femei frumoase și a avut o viață amoroasă cu năbădăi. Mereu rezervat în ceea ce privește viața privată, a încercar să ascundă anumite lucruri, dar ele au ieșit la iveală în timp.

Cătălin Botezatu are doi copii
Cătălin Botezatu a ieșit în evidență, de-a lungul timpului, pentru relațiile controversate pe care le-a avut. Celebrul designer vestimentar s-a iubit cu cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc și pe multe dintre ele le-a făcut vedete. Cu toate acestea, a avut și relații în trecut despre care nu s-a aflat și din care au rezultat chiar și doi copii.

Botezatu spune că nu a încercat niciodată să țină secret faptul că este tată, dar nu a vrut să dea de veste și a încercat să-i ferească pe băieții săi de bârfele rele. Cătălin Botezatu nu şi-a expus niciodată copiii, însă nu are niciun regret pentru că a procedat aşa și crede că este mult mai bine pentru ei. Mai mult, se gândește să mai devină tată dacă viața îi va mai oferi această șansă.

„Trebuie să înțelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au niște caractere frumoase, altele mai puțin frumoase, indiferent de cum i-ai educat. Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viață, apoi încep să aibă viața lor. Am doi, cu mame diferite. N-am ținut ascuns, dar am fost discret.

N-am niciun regret și nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine știe, never say never. N-am schimbat scutece, dar aș schimba. Am în anturajul meu mulți amici cu copii abia născuți și sunt funny, cu două trei bone pe lângă”, a mărturisit Cătălin Botezatu

Bote a făcut o adopție
Dacă despre Andrei a vorbit mai mult și chiar a apărut public alături de el, despre cel de-al doilea copil, Cătălin Botezatu a făcut puţine declaraţii și niciodată nu s-a aflat cum arată cu adevărat băiatul respectiv.Botezatu a spus că este vorba despre o adopţie la distanţă, pe care a făcut-o în urmă cu 12 ani și că ține legătura cu băiatul său, îl ajută financiar și se văd destul de rar, pentru că locuiește în Asia.

„Îi trimit bani şi întotdeauna îmi fac timp să îl văd când trec prin acea zonă, pentru că este vorba de Asia”, a spus el.