23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Marin Voicu, primarul comunei Cioran a fost reținut în dosarul privind fraudarea alegerilor locale din septembrie 2020

Marin Voicu, primarul reales al comunei Ciorani în urma scrutinului care a avut loc în septembrie 2020 a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, potrivit actualitateaprahoveana.ro.

Marin Voicu este cercetat alături de alte 16 persoane persoane, care le vremea respectivă au fost președinți în secțiile de votare, într-un dosar care vizează fraudarea alegerilor locale.

Vă reamintim că miercuri, PCA Ploiești a transmis un comunicat de presă potrivit căruia au loc mai multe descinderi în comuna Ciorani din Prahova.

„Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea.

În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formațiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formațiuni politice”

Articolul Marin Voicu, primarul comunei Cioran a fost reținut în dosarul privind fraudarea alegerilor locale din septembrie 2020 apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate