Marina Almășan, pe mâna medicilor! Ce s-a ales de celebra vedetă TV: “Mă credeți?”

Marina Almășan trece prin clipe de groază în aceste momente. Celebra prezentatoare TV a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au pus un diagnostic dur. Vezi cum se simte acum fosta soție a lui Victor Socaciu și ce trebuie să facă pentru a se vindeca.

Marina Almășan are probleme de sănătate

Problemele se țin scai de fosta soție a lui Victor Socaciu. Celebra prezentatoare TV a scăpat de curând de covid, după ce s-a confruntat o bună perioadă de timp cu simptome destul de puternice. A reușit, însă, să se vindece, dar nu se gândea de ce se va lovi mai târziu.

 

Se gândea că a scăpat de probleme, dar se pare că lucrurile nu se remediază deloc. A ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au dat o veste extrem de gravă. Deși credea că este vorba despre o entorsă, de care va scăpa repede, se pare că osul de la gleznă era, de fapt, rupt.

3BDF304B CF41 4FBE A3E4 CDA8198299B2 14DE940C 05C2 4FE8 A874 B62134CCB2F6

Într-un moment de neatenție, vedeta a călcat strâmb și a simțit cum pământul îi fuge de sub picioare. A sunat imediat după ajutoare și, când a ajuns la spital, a aflat că lucrurile nu sunt deloc roz. Astfel, o lună de acum înainte, vedeta se va deplasa cu ajutorul unei cârje și trebuie să stea sub supravegherea strictă a medicilor.

“Mă aflu, iată, în mijlocul unui astfel de “eveniment neașteptat”. Un fapt banal : o călcătură strâmbă, pe un teren denivelat. Și nu pentru că mă aflam prin munți, prin râpe sau văi. Nu, nu eram decât parte a unui plicticos decor citadin, într-unul din acele locuri în care edililor nu le pasă nici cat negru sub unghie de caldâramul pe care calcă alegătorii. Un nas probabil vârât prin telefon ( mă credeți că nu mai știu ce făceam?!?), o călcătură strâmbă pe o denivelare neprietenoasă și…Universul s-a răsucit cu susu-n jos!….Bref!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Vedeta încearcă să fie optimistă și găsește tot felul de metode de a se înveseli. Nu poate sta departe de scenă, așa că își va onora aparițiile la emisiune și va face tot posibilul să dea bine pe ecran.