13.9 C
București
sâmbătă, 15 mai 2021

Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman cu o șatenă cu ochi albaștri. Iată cine este tânăra

După ce s-a zvonit că Marius Elisei a plecat de acasă pentru o altă femeie, pe site-ul afacerii de articole vestimentare al bărbatului au apărut imagini noi cu o tânără șatenă cu ochi albaștri.

După ce s-au despărțit, afacerea de familie – respectiv site-ul de articole vestimentare – i-a rămas lui Marius Elisei, însă Oana Roman a avut i-a interzis acestuia să mai folosească fotografiile cu e ape site. Așadar, Marius s-a conformat și a înlocuit-o pe Oana cu o tânără șatenă cu ochi albaștri. De asemenea, și Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România apare pe site-ul de haine al lui Marius Elisei.

S-au despărțit înainte de sărbători
“Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale”, a spus Oana Roman într-una dintre filmările publicate ieri pe Instagram Stories.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate