15.1 C
București
joi, 13 mai 2021

Marius Elisei a facut dezvaluiri incendiare despre infidelitatea din relatia cu Oana Roman

Astazi Marius Elisei a fost invitat in platoul emisiunii „La Maruta”, el a facut declaratii cu referire la zvonurile legate de infidelitatea din mariajul cu Oana Roman. A negat aceste zvonuri si a precizat ca discutiile aprinse pe care le-a avut cu Oana niciodata nu au escaladat. Ambii au o fiica Isabela care o sa implineasca varsta de sapte ani peste doua zile.

Zvonurile privind infidelitatea în mariajul lor nu sunt reale

Conform celor spune astazi de Marius Elisei, nu a inselat-o pe Oana Roman, iar ea i-a fost fidela de-a lungul intregii relatii care s-a sfarsit la sapte ani de la nunta.

“Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie”, a spus fostul soț al Oanei Roman “La Măruță”.

El regreta ca au divortat si a adaugat o multime de cuvinte la adresa fostei sale sotii.

“Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor. Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri”, a mai precizat afaceristul.

Oana Roman şi Marius Elisei, părinți de fetiță

Cei doi s-au casatorit pe data de 15 iunie 2014. La acest eveniment a fost prezenta si fiica lor. Asta fiindca Oana Roman a devenit mama pe 21 februarie 2014. Fiica lor pe numele de Maria Isabela s-a nascut la ora 11:00, prin operatie de cezariana si a avut nota 10 la nastere; ea avand greutatea de 2 kilograme si 300 de grame. Acestia au divortat 7 ani mai tarziu, pe 15 februarie 2021.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate