24.4 C
București
miercuri, 12 mai 2021

Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman, după despărţire: „Nu stă crinul cu ciulinul”

La sfârşitul anului trecut, presa de tip tabloid din România a scris numeroase articole despre despărţirea dintre Oana Roman şi Marius Elisei. Numeroase acuzaţii au venit din partea celor doi, acuzaţii care au făcut deliciul publicului. De această dată, Marius Elisei a lansat un mesaj subliminal în mediul online pentru Oana Roman în care pare afectat de divorţ.

Pe lângă Marius, şi Isabela, fiica celor doi, pare destul de afectată de despărţirea părinţilor.

Marius Elisei, mesaj pentru Oana Roman
Deşi nu prea o arată, Marius Elisei pare extrem de afectat de divorţ, sau cel puţin asta de înţelege din ultima postare pe care a făcut-o pe Instagram, la categoria Instastories.

Concret, fostul soţ al Oanei Roman s-a filmat în timp ce pe fundalul video-ului se aude piesa lui Connect-r, Înapoi la zero. Melodia este de dragoste, iar vesturile lasa multe de înţeles.

„Gol pe dinăuntru vin să fac iar plinul
Tu Doamne te cobori ş-apoi dispari şi rupe filmul
Dar taina ta e simplă s-o simtă mai tot creştinul
Nu stă crinul cu ciulinul nici dulceaţă cu veninul
Mă fac că nu văd Doamne, că duc păcate de-o vreme
Le duc în spate pe toate mi-am făcut teme şi scheme
Justificări la probleme, să pară totul devreme
Dar orice măr frumos pe-afară ascunde-n în el un mare vierme
Dă-mi ochii tăi că ochii mei sunt deja alţii
Dă-mi mâna ta ca să o întind când o cer fraţii
Dă-mi jugul tău să-l pun la gât când vreau senzaţii
Şi puţin din arta ta când mă apuc să fac creaţii
Doamne te rog
Nu sunt vreun erou”, sunt doar o parte din versurile piesei care pare dedicată special fostei soţii.

Fetiţa celor doi, cea mai afectată de divorţ
Isabela Elisei este afectată de despărţirea părinţilor, care, din câte se pare, s-au schimbat atât de mult, încât nu pot să îşi mai trăiască viaţa împreună. Prezenţa în emisiunea în care apare alături de fiica sa, Oana Roman a vorbit despre decizia luată de această după ce tatăl ei a plecat de acasă.

Azi-noapte, fosta prezentatoare a mărturisit într-o filmare postată pe Instagram Stories că va pleca într-o vacanţa cu fiica care suferă de când părinţii ei s-au despărţit.

„Isa doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul este doar de formă, camera ei este folosită doar pentru lucru”, a declarat vedetă în cadrul emisiunii.

Oana Roman s-a mutat în 2019 într-o vilă spaţioasă, care are la interior 300 de mp şi constă în: 4 dormitoare, 2 livinguri, un garaj, dar şi o terasă, unde ea şi cei dragi se pot bucura de o privelişte frumoasă în zilele călduroase.

Oana Roman şi Marius Elisei şi-au spus adio înainte de sărbători
Motivele despărţirii dintre Oana şi Marius rămân în continuare neştiute, dar un lucru e cert, vedeta a tras cu dinţii ca acest mariaj să nu se termine.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a spus Oana Roman, într-una din primele sale declaraţii despre despărţirea de Marius Elisei.

Chiar dacă motivul despărţirii rămâne în continuare un mister, totuşi surse din apropierea cuplului au dezvăluit că Oana Roman a fost lăsată pentru altă femeie.

„El are o nouă relaţie şi este cam îndrăgostit. Nouă iubita este înstărită. A cunoscut-o pe social media şi au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soţul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiaţi ai fiicei lui Petre Roman, pentru impact.ro.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate